[COLOR=#242424] Özellikle sosyal medya, kadınların yoğun olarak tacize uğradıkları bir alan. Bu örnekte ise, taciz ettiği kadının sert tepkisiyle karşılaşan bir İslamcı, Alevi olmasını da fırsat bilerek kadına ağır hakaretlerde bulunuyor.
[COLOR=#4D4E53] Sosyal medyada taciz olayları gün geçtikçe artıyor. Bu örneklerden birinde de, kendisini sosyal medyada İslamcı olarak tanımlayan bir şahıs, taciz ettiği kadıntan tepki görünce hakaretler yağdırması yer alıyor.
Facebook hesabı üzerinden konuşmaya zorladığı genç kadının kendisi ile kounşmak istememesi üzerine sinirlenen Gökhan U. isimli İslamcı, kadına yönelik ağır hakaretlerde bulunuyor.
ABC Gazetesi ile iletişime geçen C.Ç., tacizcinin profilinden Alevi olduğunu öğrenmesi üzerine Aleviler için de ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.
Taciz içerikli konuşmaların bir kısmının görüntüsünü alabildiğini ifade eden C.Ç., bunu fark eden Gökhan U.’nun kendisini engelleyerek yazışmaların geri kalan kısmından ekran görüntüsü almasına mani olduğunu anlattı.
C.Ç., tacizle ilgili olarak gazetemizi bilgilendirmesinin ardından savcılığa suç duyurusunda bulunacağını da ifade etti.
ABC Haber Merkezi
Sosyal medyada İslamcı tacizi: Alevi kadına ağır hakaretler yağdırdı!
Konu Sahibi / Yazar
donanma44
Kategori / Forum
Alevi Haber
Yorumlar / Cevaplar
0
Okunma / Görüntüleme
7289
Sosyal medyada İslamcı tacizi: Alevi kadına ağır hakaretler yağdırdı!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi