You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

''Sorumlu 'benim polisim kahramandır' diyenler''

''Sorumlu 'benim polisim kahramandır' diyenler''

Posting Freak
''Sorumlu 'benim polisim kahramandır' diyenler''
Antakya'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki (ODTÜ) protestolara destek vermek ve 'Gezi Parkı' eylemlerinde yaşamını yitiren Abdullah Cömert'in faillerinin bulunması için dün yapılan gösteriler sırasında Ahmet Atakan yaşamını yitirdi. Oğlunun ölümüyle yıkılan baba Ali Atakan olanlara tepki göstererek "Ben 30 yıldır yurt dışındayım, bu çocukları ben büyüttüm. Onları feda etmek için mi büyüttüm'' dedi.

[Resim: medya.php?mn=172021&s=0]

Antakya’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ndeki (ODTÜ) protestolara destek vermek ve 'Gezi Parkı' eylemlerinde yaşamını yitiren Abdullah Cömert’in faillerinin bulunması için dün yapılan gösteriler sırasında Ahmet Atakan yaşamını yitirdi. Oğlunun ölümüyle yıkılan baba Ali Atakan olanlara tepki göstererek "Ben 30 yıldır yurt dışındayım, bu çocukları ben büyüttüm. Onları feda etmek için mi büyüttüm'' dedi.

Baba: Sorumlu benim polisim kahramandır diyenler

Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan, bu olayların bir an önce son bulmasını istediklerini söyledi. Çekmece Beldesi Pınarbaşı Mahallesi’ndeki evinde taziyeleri kabul eden Ali Atakan, 30 yıl yurt dışında çalıştığını belirterek, "Bu çocukları ben büyüttüm. Onları feda etmek için mi büyüttüm? Utansınlar" dedi.

Oğlu Ahmet’in düştüğü iddialarına tepki gösteren Ali Atakan, "Hayır öyle bir şey yok. Böyle şeylere inanmayın. Adamlar işi gücü bırakıp, tertip yapıyorlar" diye konuştu.

Ali Atakan, sözlerine şöyle devam etti:
"Şu an yüreğimiz yanıyor, acımız çok büyük, bunu yapanlar utansın. Bu polisi kahraman edip, kendisine bu gücü verenler utansın. Onun katilini orda aramak lazım, poliste değil. Polisle de, halkla da bir işimiz yok. Sorumlular, o polise güç verip, 'Benim polisim kahramandır' diyenlerdir. O, ileri demokrasi dersi verenler utansınlar. Bu mu demokrasi, bu mu Müslümanlık? Üzülüyorum, bunlar Müslümanlıktan nasibini almamış. Eğer Müslüman olsa, İslam’dan nasibini alsa, böyle yapmaz. Ona, bu dini kim empoze ediyorsa, gitsin baksın, nedir bu İslam bu muhabbet, öğrensin bakayım. Düşmanlık mı, savaş mı, öldürmek mi, bu mu İslam? İslam bu kadar ucuz değil. Buradan Diyanet İşleri Başkanı’na sesleniyorum. Çıksın, söylesin, bizim vergilerimizle orda. Yeter."



10 Eylül 2013
Cumhuriyet.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.