You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şoförü tekme tokat dövdü

Şoförü tekme tokat dövdü

Posting Freak
Şoförü tekme tokat dövdü
Bir belediye otobüsü kamerası tarafından kaydedilen görüntüler belediye otobüs şoförlerinin maruz kaldığı şiddet olaylarına güncel bir örnek teşkil ediyor.

Görüntülerde ilk önce yolcularını toplayarak duraktan kalkmak üzere kapılarını kapatan belediye otobüsüne son anda yetişen yolcu kapanmak üzere olan kapıdan içeri girmeye çalışıyor.

Belediye otobüsü şoförünün kapıyı açıp tekrar kapatmasına rağmen içeri girmekte zorlanan ve kapıya sıkışan yolcu otobüse binmekte ısrarcı oluyor ve sonunda içeri girmeyi başarıyor. Şoför ile yolcu arasındaki muhtemel ağız dalaşının ardından şoförün yerinden kalkmasına sinirlenen yolcu, otobüs şoförüne saldırıyor.

İNSANLIK ÖLDÜ MÜ?

Şoför koltuğuna yatırdığı şoförü yumruklamaya başlayan maganda yolcuya hiç kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekiyor. "İnsanlık öldü mü" dedirten hadisede her ne oluyorsa maganda yolcu şoförü yumruklamayı bırakıyor ve telefonuna sarılıyor. Otobüs şoförüne tehditler savuran maganda yolcu ile şoför bu esnada tekrar bir münakaşa yaşıyor fakat bu sefer bir kadın yolcunun araya girmesiyle ortam bir müddet de olsa sakinleşiyor.

Daha sonra ön sıradaki koltuklardan birine oturan yolcu ile otobüs şoförü arasında birkaç dakika sonra yeniden bir arbede çıkıyor. Büyük bir hışımla otobüs şoförünün üstüne yürüyen maganda yolcu, şoförü yumruklayarak yere düşürdükten sonra tekmelemeye başlıyor. Ne var ki bu sefer yaşlı bir kadın yolcu hadiseye müdahil oluyor ve belki de şoförün canını kurtarıyor. Aldığı sert darbeler nedeniyle bir müddet kendine gelmekte zorlanan otobüs şoförünün daha sonra yerine geçerek yola devam ettiği görülüyor.

Haber Tarihi :25-03-2013
Kaynak : internethaber.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.