You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sıcaklık 10 derece düşecek

Sıcaklık 10 derece düşecek

Posting Freak
Sıcaklık 10 derece düşecek
Hafta ortasında Balkanlar’dan gelecek yeni bir yağışlı hava dalgası, batı bölgelerinde kuvvetli yağmura neden olacak. Sıcaklık, Marmara ve Ege’de 8-10 derece azalacak. [Resim: www.zohreanaforum.com] Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı hava, batıda kuvvetli sağanak yağmura neden olacak.

Salı ve Çarşamba günü Marmara ve Ege’de kuvvetli lodos fırtınası olacak.

Fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar bekleniyor. Çanakkale Boğazı’ndaki vapur seferleri ile Bursa, İstanbul ve Yalova arasında deniz ulaşımı olumsuz yönde etkilenebilir.

Salı günü Ege kıyıları ve Çanakkale’de lodos ile başlayacak yağışlar, Çarşamba günü Marmara’da rüzgarın karayele dönmesiyle kuvvetini artıracak.

Perşembe günü sıcaklık Marmara’da 10 derece, Ege’de ise yaklaşık 8 derece azalacak. Sağanak ise yağmur devam edecek.

İstanbul’da Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sağanak yağışlı geçecek.

İzmir’de ise Salı ve Cuma günleri boyunca yağmur etkili olacak.

Bu iki günde batıda etkili olacak yağışların, doğu kesimleri etkilememesi ve sıcaklığın yeni haftada doğuda daha da yükselmesi bekleniyor.

'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.