You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sezer De Taksim'de Olacak

Sezer De Taksim'de Olacak

Posting Freak
Sezer De Taksim'de Olacak
30 Nisan 2008 Çarşamba 20:31

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''yarın işçilerle Taksim'de olacağını'' bildirdi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''yarın işçilerle Taksim'de olacağını'' bildirdi.

Sezer yaptığı yazılı açıklamasında, Hükümet'in 1 Mayıs için aldığı önlemlerin ''güvenlik önlemi olmaktan çıkarak, 1 Mayıs'ı kutlama özgürlüklerini engellemeye dönüştüğünü'' ileri sürdü.

Sezer, şunları kaydetti:

''Günlerdir Hükümet adına yapılan açıklamalarla 1 Mayıs gerginliği yaratan Hükümet, sınırlarımızdan PKK teröristlerinin girişini engelleyeceğine, 1 Mayıs'ı kutlamak isteyen işçilerin Taksim'e girişini engellemek için cadde cadde, sokak sokak barikatlar kuruyor.

İşsizliği, yoksulluğu, hayat pahalılığını engelleyeceğine, dünyanın her yerinde kutlanan 1 Mayıs'ın coşkusuna Türk işçilerinin de katılmasını engelleme çabasına giriyor.

Hükümet yine hata ediyor, yine ayıp ediyor ve açıkçası yine bu ülkeye yazık ediyor.

Ben, yarın Taksim'de olacağım.''
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.