You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şehit Kamerasından Harekat

Şehit Kamerasından Harekat

Posting Freak
Şehit Kamerasından Harekat
22 Mayıs 2008 Perşembe 18:48

Kuzey Irak'a yapılan sınır ötesi operasyondan sağ kurtuldu. Şırnak'ta şehit düştü. Geriye de bu görüntüler kaldı...
[Resim: 63476jw7.jpg]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Kuzey Irak'a yapılan sınır ötesi operasyondan sağ kurtulan onbaşı Hidayet Erdoğan Şırnak'ta şehit oldu. Operasyonun bilinmeyen görüntüleri ise kamerasından çıktı. [FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]
Şehit Onbaşı Erdoğan, geçen şubat ayında PKK'nın Zap kampına yönelik sınır ötesi operasyonda yanına aldığı kamera ve fotoğraf makinesiyle kaydettiği görüntüler çekti.

Şehit Onbaşı Hidayet Erdoğan'ın objektifinden yansıyan görüntülerde, operasyon sırasında siper aldıkları alan ve bir uçağın terör örgütünün bulunduğu noktayı bombalaması yer aldı. Ayrıca arkadaşları ile mevzide dinlenirken, askerlerden birinin Kürtçe şarkı söylemesi dikkat çekti.
[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif][COLOR=#cc0000]GÜNEŞ OPERASYONUNDAN GÖRÜNTÜLER

Şehit Onbaşı Hidayet Erdoğan, 7 Nisan 2008 tarihinde 20 günlük iznini kullanmak için Konya'nın Ereğli İlçesi'ndeki ailesinin yanına geldi. Şehit Onbaşı Erdoğan, katıldığı operasyonlarda kendi objektifinden yansıyan fotoğraf ve gorüntüleri izin dönüşünde ailesine hatıra olarak bırakıp gitti. Hatıra olarak bıraktığı fotoğraf ve görüntülerde ise Şubat 2008'de katıldığı operasyonların sıcağı sıcağına görüntüsü yer aldı.

Şehit Onbaşının objektifinden yansıyan görüntülerin başında, menzilde siper alan arkadaşları bulunuyor. Görüntülerde büyük bir olasılıkla Şehit Onbaşı ve komutanı arasında yaşanan diyalog da yer alıyor.

Komutanın onbaşıyı uyardığı görüntülerde şu konuşmalar geçiyor:

-Komutan: Hadi oğlum orda oturup durmayın, menzilin içinde oturun... Çekil dışarı çık. Oğlum dışarı çık diyorum sana...

Yine komutan kürek arayan bir askere de, `Ne yapacaksın küreği' diye uyarıda bulunup menzile geçmesini söylüyor.

Şehit Onbaşı Erdoğan, bu diyalogların ardından siperdeki arkadaşlarını da çektikten sonra bir askeri uçağı görüntelemeye çalışıyor. Bir jetin terör örgütünün bulunduğu alana nokta atışı anını, sıcağı sıcağına kamerasına kayıt ediyor. Operasyon dışında da şehit onbaşı, kamerasını elinden bırakmıyor. (Hürriyet - Vatan)
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Şehit Kamerasından Harekat
İnanın çok zor !..:'(
O dağlarda savaş var !.O psikolojiyi yaşayan bir insan olarak,Kahraman askerlerimizin neler yaşadığını çok iyi biliyorum..
Bir yuvaya daha kor gibi ateş düştü..
Akan kanın tek tek hesabı sorulacak.
Acılı ailesine baş sağlığı dilerim.Şehidim rahat uyusun !..
Onunla gurur duyuyoruz !..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.