You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seçime katılacak parti sayısı 17'ye düştü

Seçime katılacak parti sayısı 17'ye düştü

Posting Freak
Seçime katılacak parti sayısı 17'ye düştü
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), HAK-PAR Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Demir tarafından yapılan başvuru üzerine, Parti Meclisinin milletvekili genel seçimine katılmama kararını değerlendirdi.
YSK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
YSK, HAK-PAR'ın yetkili kurulunca alınan kararı parti tüzüğüne uygun bularak, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimine Hak ve Özgürlükler Partisi'nin katılmamasına ve bu dönemdeki seçim iş ve işlemlerinde bu siyasi partiye yer verilmemesine oy birliği ile karar verdi.
Daha önce de Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Alternatif Parti, Halkın Yükselişi Partisi, Türkiye Partisi, Genç Parti, Bağımsız Türkiye Partisi'nin de seçime katılmayacağı açıklanmıştı.
Böylece seçime katılacak parti sayısı 17'ye düştü.

18 Nisan 2011
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.