You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı

Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı

Posting Freak
Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı
36 yaşındaki 6 çocuk annesi kadın 15 yaşındaki gençle birlikte kaçtı. İşin en korkunç yanı kaçtığı genç oğlunun en yakın arkadaşı...
6 çocuk annesi 36 yaşıdaki Debbie Mallinson, çocuklarını terk edip 15 yaşındaki oğlunun en iyi arkadaşıyla kaçtı. Çocuklarını şok eden açıklamayı ise "Aşık oldum gitmek zorundayım" diyerek yaptı.

[Resim: fft20_mf277222.jpg]İngiltere'de günün konusu haline gelen kadın, bebek yüzlü, sevgilisiyle gitti. Şu anda 10 ve 15 yaşlarındaki iki oğlu akrabalarıyla yaşıyor. 8, 6, 5 ve 3 yaşlarındaki diğer 4 küçük çocuk ise sosyal servisin bakımı altında.

Mallison'u eski partnerlerinden biri 'çok sık aşık olur ve doğurur' diye tarif ediyor.

[COLOR=#990000]4 FARKLI ERKEKTEN 6 ÇOCUĞU VAR
Kadının 15 yaşındaki büyük oğlu daha önce de annesini, en yakın arkadışına telefonda ilanı aşk ederken yakalamıştı.

4 farklı erkekle birlikteliğiden 6 çocuğu olan Mallinson, şu anda bebek yüzlü sevgilisinin kız kardeşinin evinde yaşıyor.

Eski partnerlerinden birinin 'anneliğe kesinlikle uygun değil' dediği Mallinson, evden ayrılmadan önce sosyal servis yetkililerini arayarak, sevgilisi ile gideceğini bildirmiş.

[COLOR=#990000]HEM ANNESİNİ HEM ARKADAŞINI KAYBETTİ
Mallinson'un 15 yaşındaki oğlu bu işten en fazla zarar görenlerin başında geliyor. Büyükannesi ve dedesiyle yaşayan genç, hem en iyi arkadaşını hem de annesini kaybetti. Şu anda ülkenin başka bir bölümünde yaşayan genç hayatının bir anda tamamen değişmesinin rahatsızlığını yaşıyor.

İngiliz gazeteleri, "Mallinson basından kaçarken, bebek yüzlü sevgilisi ise gazetecileri karşısında gördüğündeannesinin arkasına saklandı. Anne ise oğlunun 18 yaşında olduğunu ve her istediğini yapabileceğini söyledi" diye yazıyor.
[Resim: 7666useyin.jpg]
Senior Member
Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı
E artık 6.çocuktan sonra kendine dur desin de,15 yaşındakini büyütmeye baksın.
Ali Rıza Bey babam ise
O Zübeyde anam ise
Al bayrağım kanım ise
Koymam ahtını Zöhre Ana...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.