You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şamil Tayyar: Alevi demeyeyim ama...

Şamil Tayyar: Alevi demeyeyim ama...

Posting Freak
Şamil Tayyar: Alevi demeyeyim ama...
Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar, 28 Şubat'ın ağırlıklı olarak Aleviler tarafından yapıldığını söyledi.


[Resim: 2.gif] Solhaber sitesinin haberine göre, Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar , 28 Şubat'ın ağırlıklı olarak Alevi ler tarafından yapıldığını, Suriye'dekine benzer bir rejim değişikliği arzu edildiğini söyledi.

CNNTürk'te yayınlanan "Tecrübe Konuşuyor" programına katılan Şamil Tayyar , 28 Şubat'ın kadrolarının ağırlıklı olarak Alevi ler olduğunu, hedeflenenin ise Suriye benzeri bir rejim değişikliği olduğunu iddia etti.

28 Şubat'la ilgili yorumunda ilk olarak " Alevi ler" kelimesini kullanmadan analizini dile getirmeye çalıştı, ancak Hasan Cemal'in "Mezhep derken Alevi liği mi kastediyorsunuz?" sorusu üzerine "O kelimeyi kullanınca sizi kelle avcılığıyla suçluyorlar, ama doğrudur, öyledir" dedi.
'Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.'


[Resim: image.php?type=sigpic&userid=470&dateline=1289541562]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.