You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...

Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...

Administrator
Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...
Cani baba karısını ve kızını boğdu !

[Resim: 8.jpg]

Ümraniye’de rüyasında soyunduklarını gördüğü karısını ve hamile kızını boğarak öldürdü.

Ümraniye’de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Sebahattin Alkan, önce eşi Ruzkat Alkan’ı (48) ardından da misafirliğe gelen iki aylık hamile kızı Sevgi Aslan’ı (22) uykuda elleriyle boğarak öldürdü.

Dudullu’da oturan Sebahattin Alkan (48), dün 03.00 sıralarında uyuyan eşi Ruzkat Alkan’ı, daha sonra evli bir çocuk annesi kızı Sevgi Aslan’ı elleriyle boğdu. Alkan daha sonra bir üst katında oturan ağabeyinin yanına çıkıp durumu anlattı. Polisin gözaltına aldığı Alkan’ın karısını ve kızını “rüyasında soyunduklarını gördüğü” gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği ifade edildi. Tutuklanan Alkan’ın, bir tarikata bağlı olduğunu söyleyip, “Kötü niyetli kişiler tarafından evim, yatak odam gözetleniyor” dediği öğrenildi.

Babam öldürecek mesajı

Cinayet evine ilk olarak giren komşu Nurullah Sezgin, Sevgi Aslan’ın mesaj atarak dayısından yardım istediğini öğrendiklerini söyledi.

Sezgin, “Dayısına, ‘Babam bizi öldüreceğini söylüyor’ şeklinde mesaj yollamış. Ancak daha önce de böyle tehditlerde bulunduğu ve evde kesici aletler bulunmadığı için aile yakınları rahat davranmış” dedi.

Milliyet
Senior Member
Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...
Ruhu şeytan olana çok görmemek gerekir. kafayı bozmuşlar bunlar, şimdi cennete gideceğini düşünüyordur herhalde!!


GÖZÜM ÜZERİNİZDE !


İktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!


Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
[Resim: ata_imza.gif]
Senior Member
Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...
Tipe baksanıza, aczmendi kılıklı psikopat herif, bunları nasıl hipnotize ediyorlarsa cemaatin içinde insanlıktan çıkıyorlar.
Marifet hiç ezilmemek bu dünyada
Ama biçimine getirip ezerlerse,
Güzel kokmak.
Kekik misali,
Lavanta çiçeği misali,
Fesleğen misali,
Itır misali,
Yunus misali,
İsa misali.
(Bedri Rahmi Eyüboğlu)
Posting Freak
Rüyasında gördü, Karısını ve Kızını Öldürdü...
takdiri ilahi
[SIZE="5"]Dört Kapıda da Ali'yi Gördüm. [SIZE="4"](Pirim Zöhre Ana)
Zöhre Ana Pirimiz, Yolundayız Hepimiz.
Bitmeyen yas

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.