You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Resmi Hizmete Mahsustur !!!

Resmi Hizmete Mahsustur !!!

Administrator
Resmi Hizmete Mahsustur !!!
[B]İşte skandalın fotoğrafı[/B]

Fatih Belediyesi'nin olanakları AKP’nin çalışmalarında kullanılmaya devam ediyor.
[Resim: resmiaraclasecim15.jpg]
GERÇEK GÜNDEM - HABER MERKEZİ / İstanbul Fatih’in AKP’li belediyesi, belediye olanaklarını seçim çalışmalarına alet etmeye devam ediyor. Belediye araçlarının daha önce de AKP’nin seçim çalışmalarında kullanıldığı pek çok kez görüntülenmişti. Bu kez de Fatih Kocamustafa Paşa meydanında aynı görüntülere rastlandı.

34 UL 5613 plakalı resmi araç, vatandaşın parasıyla AKP’nin seçim karavanını taşırken görüntülendi.

[Resim: resmiaraclasecim11.jpg]

'AKP KANUNLARI HİÇE SAYIYOR'

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Fatih Belediye Başkan Adayı Can Özyedierler: “İktidarın gücünü kullanarak, vatandaşın parasıyla kendi seçim kampanyalarını yürüten AKP bütün kanun ve kuralları hiçe saymaktadır. Vatandaşın cebinden çıkan paraları kendi çıkarları için harcayan AKP’yi durdurması için yetkilileri bir an önce göreve çağırıyoruz” dedi.

[Resim: resmiaraclasecim12.jpg]

[Resim: resmiaraclasecim13.jpg]

[Resim: resmiaraclasecim14.jpg]
Posting Freak
Resmi Hizmete Mahsustur !!!
[quote=T U N Ç][B]İşte skandalın fotoğrafı[/B]

Fatih Belediyesi'nin olanakları AKP’nin çalışmalarında kullanılmaya devam ediyor.



Oturdukları koltuklarda - RESMİ HİSMETE MAHSUSDUR - Ama kimler oturuyor, ne için Oturdukları da ortada.
Devleti, lambası sönmeyen, Deniz feneri gibi kullanıyorlar.
ON İKİ  İMAMLAR
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
  1. İmam ALİ
  2. İmam CAFER
  3. İmam ZEYNEL
  4. İmam BAKIR
  5. İmam RIZA
  6. İmam CAFERİ SADIK
  7. İmam HASAN
  8. İmam TAĞI NAĞI
  9. İmam MEHDİYE HÜDA
10. İmam HÜSEYİN,İ DEŞTİ KERBELA
11. İmam CAFER -İ ZÖHRE YE HİBA
12. KIRKLAR DERGAHA


*** *** *** *** **** *** *** *** **** ***
Son Düzenleme: 21/02/2009, 16:00, Düzenleyen: Y O L C U.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.