You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ramazan'da bekar erkek avı

Ramazan'da bekar erkek avı

Posting Freak
Ramazan'da bekar erkek avı
Sevap için genç kızlarla zorla evlendiriliyorlar!
Nijerya'da Müslüman kabileler her yıl Ramazan ayında bekâr erkekleri halatlarla avlıyor. Sevap için genç kızlarla zorla evlendiriyor
Nijerya'nın nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan kenti Kano'da Ramazan ayı boyunca ilginç bir gelenek sürdürülüyor. Müslüman kabileler aralarından seçtikleri avcıları bekâr erkekleri yakalamak için görevlendiriyor. Ellerindeki halat ve ağlarla bölgenin bekâr erkeklerini yakalayıp kent meydanına getiren avcılar onları köyün bekâr kızlarıyla zorla evlendiriyor. Evlilik günü gelene kadar halatla bağlanmış bir şekilde festival alanında tutulan bekârlar 'kaçmasın' diye zehirli yılanlarla korkutuluyor. '

KURTULAMAZLAR'
İnanışa göre bekâr erkekleri evlendirmek oruç tutan halka büyük sevap kazandırıyor. 40 yaşındaki deneyimli avcı Auwalu Sani "Elimizden kurtulamazlar. Geçen yıl 19 bekârı yakalayarak evlendirdik" dese de bekâr genç- ler ormanlık alanlara kaçıyor.
[Resim: 7666useyin.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.