You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Provokatör MHP’nin maaşlı elemanı

Provokatör MHP’nin maaşlı elemanı

Member
Provokatör MHP’nin maaşlı elemanı
Gazeteci Bülent Ecevit, NTV’ye, Akdeniz Üniversitesi’ndeki silahlı provokatörün MHP teşkilatının “kadrolu işçisi gibi” olduğunu, silahı da birkaç gün önce Antalya Lisesi’nin arkasındaki silah dükkanlarından alırken görüldüğünü anlattı.Akdeniz Üniversitesi’ndeki olayı NTV’ye değerlendiren, bölgenin deneyimli gazetecilerinden Bülent Ecevit, polisin aradığı silahlı saldırgan Ömer U. ile ilgili önemli bilgiler verdi. Akdeniz Üniversitesi’nin 1982 yılında kurulduğunu, bugüne kadar çok sayıda kavga olan bu üniversitede ilk kez silahlı bir kavga olduğunu anlatan Ecevit, öğrenci olmadığı ve MHP’li olduğu iddia edilen, ancak MHP teşkilatının “Biz bu arkadaşı tanımıyoruz” açıklaması yaptığı Ömer U. için şu ifadeleri kullandı:

“Ömer U. MHP Antalya İl Teşkilatı’nın kadrolu bir işçisi gibidir. Kapıda durur, giren çıkanı kontrol eder. Sorumlu biri gibi davranırdı. Sanıyorum MHP il teşkilatından aldığı parayla geçiniyor.”

Gazeteci Ecevit, bir öğretmen arkadaşından aldığı önemli bir bilgiyi daha verdi. Antalya Lisesi’nin arkasında silah satılan dükkanlar olduğunu belirten Ecevit, “Ömer U.’yu birkaç gün önce burada görmüşler” dedi. Ecevit, Ömer U.’nun birkaç gün önce buradan silahı aldığını, hafta sonunda üniversiteki olayın da planlı olduğunu tahmin ettiğini anlattı.

Bülent Ecevit, hafta sonunda üniversitede açık öğretim sınavları olduğunu, üniversite kampüsünün kalabalık olduğunu da belirterek, saldırı için müsait bir gün olarak tercih edilmiş olabileceğini belirtti.






[Resim: 283305.gif]
Posting Freak
Provokatör MHP’nin maaşlı elemanı
parayla satın alınabilen bir şereflere sahip bu basit faşistler
[SIZE="5"]Dört Kapıda da Ali'yi Gördüm. [SIZE="4"](Pirim Zöhre Ana)
Zöhre Ana Pirimiz, Yolundayız Hepimiz.
Bitmeyen yas

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.