You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Polis cemevi önünde bir genci vurdu

Polis cemevi önünde bir genci vurdu

Posting Freak
Polis cemevi önünde bir genci vurdu
[Resim: 40.jpg]

İstanbul Okmeydanı'nda "Soma" ve "Berkin Elvan" için slogan atan bir gruba polis saldırdı. Polisin biber gazı ve tazyiklu suyla saldırdığı grup müdahale sırasında ara sokaklara kaçtı. Polis göstericilerin peşinden gitti. Bu sırada göstericilerin attığı bir molotofkokteyli zırhlı polis aracına isabet etti. Zıhrlı araç alev aldı.

Yaşanan müdahalede polisin havaya ateş açtığı görüldü. Cemevi yakında meydana gelen olaylar sırasında cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan "Bir kişi vuruldu" sesleri yükseldi. Bu sırada başından vurulan Uğur Kurt kanlar içinde cemevi avlusunda yere yığıldı. Kurt ambulansla Okmeydanı SSK hastanesine götürüldü. 30 yaşındaki Uğur Kurt'un Beyoğlu Belediyesi'nde çalıştığı kaydedildi.

[Resim: 41.jpg]

[Resim: 42.jpg]

[Resim: 43.jpg]

[Resim: 44.jpg]

'Başın sağolsun diyordu'

'Annemin cenazesine gelen misafirimi vurdular' diyen cenaze sahini 'Uğur basin sagolsun diyordu' açıklamasını yaptı.

[Resim: 45.jpg]

22 Mayıs 2014 Perşembe
cumhuriyet.com.tr
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Polis cemevi önünde bir genci vurdu
Sürekli devletin polisi tarafından atılan kör kurşunların Alevi gençlere denk gelip öldürmesi artık tesadüf değilde bilinçli yapıldığını göstermiyor mu?

[color=#0000CD]Bu kurşunlar niye camide duran bir sünniye denk gelmiyor?

[color=#800080]Artık bu konuda önleyici bazı önlemlerin alınması şarttır...


Buradan bugün yapılan bu katliamı kınıyor, bir an önce Alevi gençlerine kıyan bu polislerin tespit dilip gerekli hukuki işlemlerin işletilmesini bekliyoruz...
Mustafa dediler benim adıma
Bir sıfatı Ali bindi atıma
Şimdi de ZÖHRE ANA geldi sıfata
Duyulsun şanımız Yüce Allah' a

(PİR ZÖHRE ANA)
Administrator
Polis cemevi önünde bir genci vurdu
Okmeydanı Cemevi'nde bir cenaze törenine katılmak için buraya giden ve cemevinin bahçesinde polis tarafından vurulan Uğur hayatını kaybetti.

Okmeydanı Cemevi’nde cenazeye katılan Uğur Kurt (30), B. E. için yapılan bir eyleme müdahale eden polisin açtığı ateş sonucu cemevinin bahçesinde çenesinden vurularak ağır yaralandı. Uzun süre ambulans bekleyen Kurt, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Uğur Kurt, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Açıklama İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan geldi

Vali Mutlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Okmeydanı Hastanesinde tedavi gören Uğur Kurt maalesef kurtarılamadı, vefat etti. Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

[Resim: okmeydani-cemevi.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.