You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Özdemir tüketicileri tavır almaya çağırdı

Özdemir tüketicileri tavır almaya çağırdı

Posting Freak
Özdemir tüketicileri tavır almaya çağırdı
Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, Hamburger Abendblatt gazetesine verdiği demeçte, tüketicilerin dolaylı yoldan BP şirketini boykot etmesi görüşünü dile getirerek, "BP'nin sorumsuz davranışına karşı tüketicilerin tavır alması önemli" dedi.

BP'nin kazayı küçük göstermeye çalıştığını ve bu yönde kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini savunan Özdemir, "Kalıcı bir çözüm bulununcaya kadar beklenmesi mi gerekiyor? Çözüm için mutlaka bir tankerin batması ya da petrol boru hatlarının yanması mı gerekiyor? Sadece böyle büyük çevre felaketleri yaşandığında mı gerekli önlemlerin alınması gerekiyor?" diye konuştu.

Bu tür ekolojik ve ekonomik felaketlerin yaşanmaması için krizlere karşı göreve hazır bir yönetimin oluşturulması gerektiğini kaydeden Özdemir, "BM'nin bu konudaki ilgili birimi en iyi çözüm. Hassas ve kaza riski yüksek olan bölgelerde petrol sondaj çalışmalarının yasaklanması gerekir" dedi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.