You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Member
Önemli 4 Madde..
Beyin kanamasi semptonlarini anlamak çok zor olabilir. Fakat bu konuda bilgisiz olup beyin kanamasi geçiren kisiye müdahale edilmezse, beyini çok ciddi zararlar görebilir.


Kisinin gülümsemesini istemek
(eger yapamazsa = Felç demektir)


Kisinin çok basit bir cümle söylemesini istemek
("Bugün çok güzel bir gün") gibi.


Kisiden her iki kolunu birden kaldirmasini istemek
.


Kisiden dilini disari çikartmasini istemek
. Eger yamulmussa bu da felç geçirdigine isarettir.


Eger kisi bu dört adimdan birini yerine getiremiyorsa – "lütfen" derhal acil Servise haber veriniz ve Doktora telefonda durumu izah ediniz.




Ünlü bir Kardiyolog – "Eger bu açiklama 10 kisiye ulasirsa, emin olun ki en az bir kisinin hayati kurtulur" demis.
[Resim: 2bybbkunarvr0.jpg]

Bir çiğ tanesi okyanusa düştüğünde,okyanusun bir parçası olduğunu keşfetmez;Okyanus olduğunu keşfeder......

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.