You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Önder yeniden İmralı heyetinde

Önder yeniden İmralı heyetinde

Posting Freak
Önder yeniden İmralı heyetinde
Sırrı Süreyya Önder'in, BDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile birlikte adaya gitmesine Adalet Bakanlığı tarafından onay verildiği belirtildi

T24'te yer alan habere göre, BDP'den HDP'ye geçen Sırrı Süreyya Önder, yeni partisinde Müzakere ve Çözüm Sürecinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından yeniden İmralı heyetine kabul edildiği öğrenildi.
BDP 'li Pervin Buldan geçen hafta İmralı 'ya yeni bir heyetin gitmesi için Adalet Bakanlığı'na başvurdu. İmralı'ya bu haftasonu gitmesi beklenen heyette sürpriz bir isme onay verildiği öğrenildi.
Radikal'den Rifat Başaran'ın haberine göre Gezi Parkı 'nda iş makinalarının karşısına geçerek günlerce süren eylemlerin kıvılcımını çıktığı gerekçesiyle heyetten çıkarılan Önder'in, BDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile birlikte adaya gitmesine Adalet Bakanlığı tarafından onay verildiği belirtildi. Bir sonraki heyete DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün de dahil edilmesi bekleniyor. Öcalan geçen ay kendisiyle görüşen BDP'lilere, "Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk'de heyete dahil edilsin" demişti.

gerçek gündem
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.