You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oğlunun doğum gününde şehit oldu

Oğlunun doğum gününde şehit oldu

Member
Oğlunun doğum gününde şehit oldu
Şırnak’ta Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi binalarına yönelik bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısında şehit olan 11 polisten Harun Maytalman’ın acı haberi Samsun’daki eşine ulaştı. Şehit polisin 2 yaşındaki oğlu Berkay Maytalman’ın bugün doğum günüydü.


Henüz 3 yıllık polis olan 27 yaşındaki Harun Maytalman, Samsun Çevik Kuvvet Şubesi’nde görev yaparken bir hafta önce şark tayini çıkmış ve Cizre’de görevce başlamıştı. Ordu’nun Aybastı İlçesi nüfusuna kayıtlı Harun Maytalman’ın şehit olduğu haberi Samsun’un Atakum İlçesi Yeni Mahalle’de oturan eşi Neşe Maytalman’a, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından verildi. Şehidin evine ve sokağa bayraklar asıldı.


Eşinin şehit olduğu haberini alan Neşe Maytalman gözyaşlarına boğuldu. 3 yıllık evli olan Neşe ve Harun Maytalman çiftinin 2 yaşında çocukları Berkay Maltalman’ın bugün doğum günü olduğu belirtildi.

[URL="http://http://www.anahaber.gen.tr/oglunun-dogum-gununde-sehit-oldu"]
[/URL] [URL="http://http://www.anahaber.gen.tr/oglunun-dogum-gununde-sehit-oldu"]http://www.anahaber.gen.tr/oglunun-dogum-gununde-sehit-oldu
[/URL]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.