You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nejad İsrail halkına seslendi

Nejad İsrail halkına seslendi

Posting Freak
Nejad İsrail halkına seslendi
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, "İsrail katliamlarının durdurulması amacıyla bu ülke halkının, yöneticilerini protesto için sokaklara dökülmesini ve askerlerin de komutanların emrine itaat etmemesini" istedi.

Ahmedinejad, Press TV, El Cezire ve El Alam televizyonlarına verdiği demeçte, İsrail'in Gazze Şeridi'nde savunmasız ve masum insanları hedef alan saldırılarının durdurulması için İsrail halkı ve askerlerine çağrıda bulundu.

İran Cumhurbaşkanı, İsrail halkına hitaben, "Müslüman, Hristiyan, Yahudi, hangi din, ırk ve düşünceden olursanız olun sonuçta insansınız. Siyonist yöneticilere, niçin katliam yapıyorsunuz, Filistin ve Lübnan halkına niçin bu şekilde davranıyorsunuz, çocukları hangi gerekçeyle öldürüyorsunuz diye sormanın vakti gelmedi mi? Dünyanın diğer milletleri gibi sizler de sokaklara çıkın ve itiraz edin, feryat edin ve bu vahşiliklerin son bulmasını isteyin" ifadelerini kullandı.

Ahmedinejad, İsrail askerlerine yönelik olarak da "Katliam ve zulüm için sizlerden istifade edilmesinden rahatsız olduğunuza dair bilgiler var, komutanlarınızla bu konuda sorun yaşıyorsunuz. Asıl soru şudur; niçin çocuk, kadın ve günahsız insanları öldüresiniz? Komutanlarınıza itiraz etmenin zamanı geldi. Katliam yapmanız yönündeki emirlere itaat etmeyin. Masum insanları öldürmeyin" dedi.

Filistin halkının direnişleriyle tüm insanlık adına onur mücadelesi verdiğini ve insani değerleri savunduğunu belirten Ahmedinejad, dünya genelindeki İsrail karşıtı göstericilere yönelik olarak da "Saygısızlık, saldırı ve çatışma düşüncesinin kökü kuruyana dek gösteriler devam etmeli. Bütün insanlar saygın ve değerlidir. Barış, güvenlik ve kardeşliğin payidar olmasına fırsat verilmeli. Gazze halkının feryadını duyan herkesin, görevini yerine getireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.