You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Muhtarlar, haklarını konuşmak için buluşuyor

Muhtarlar, haklarını konuşmak için buluşuyor

Posting Freak
Muhtarlar, haklarını konuşmak için buluşuyor
Türkiye Muhtarlar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal yaptığı yazılı açıklamada, 10 bin muhtarın katılımıyla Ahmet Taner Kışlalı salonunda yapacakları toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve tüm siyasi liderler davet ettiklerini belirtti.
Özünal, "Ancak, muhtarlarımıza çekmiş olduğumuz telefon mesajları, bilinmeyen bir nedenle AKP medya başkanlığınca çağrılarımız ve toplantımız bir açıklama ile yalanlanmıştır. Toplantımızın AKP ve hiç bir siyasi kuruluşla asla ilgi ve irtibatı yoktur" dedi.
19 Şubat'ta 10 bin muhtar ile Ankara'da buluşacaklarını ifade eden Özünal, konuya ilişkin yarın saat 13.00'da Federasyon Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.
13 Şubat 2011
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.