You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Memleketimden İmam Manzaraları...

Memleketimden İmam Manzaraları...

Administrator
Memleketimden İmam Manzaraları...
Üç sakıncalı imam!

[Resim: 3.jpeg]

ADAPAZARI'NDA HIRSIZ İMAM:
Adapazarı'nda kendisine ait büfeden 2 yıldır çeşitli zamanlarda karton karton sigara çalınan Mustafa Kodak, hırsızı bir türlü tespit edemeyince yanına gelen arkadaşlarından şüphelenmeye başladı.

Sigaraların üzerine işaret koyan Kodak, hemşerisi olan ve Karaağaç Kuran Kursu'nda imanlık yapan 27 yaşındaki Selçuk Mert'i büfeye sohbete çağırdı. Kodak, imamın büfeden ayrılmasının ardından 2 karton sigaranın eksildiğini tespit etti ve hemen polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Büfeden ayrılan ve bir dolmuşa binen imamı takibe alan polis ekipleri, Mert'i Yenicami'de bulunan bir markete sigaraları sattığı sırada suçüstü yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Selçuk Mert, ifadesi alındıktan sonra Sakarya Adliyesi'ne sevk edildi. İmam Mert çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Sakarya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

MANİSA'DA TECAVÜZCÜ İMAM!
Manisa merkezde bulunan İstasyon Camii'nde çalışan 41 yaşındaki iki çocuk babası imam A.I. Manisa İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören 4 erkek öğrenci ile bir yıldan bu yana cinsel ilişkide bulunduğu, bazı öğrencilere de cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Manisa'da şok etkisi yaratan olay, yaşları 15 ile 17 arasında değişen mağdur çocukların yakınları tarafından polise yapılan ihbar sonucu ortaya çıktı. Çocuklarının garip davranışlarından şüphelenen ailelerin başvurusu üzerine Asayiş Şubesi ve Çocuk Şubesi birimleri, soruşturmayı derinleştirerek önce imam tarafından cinsel ilişkiye zorlanan öğrencilerin ifadelerine başvurdu. Öğrencilerin ifadeleri doğrultusunda Manisa Merkez İstasyon Camii İmamı A.I gözaltına alındı. "Küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girmek" suçundan Manisa adliyesine sevkedilen A.I. tutuklanarak Manisa Cezaevi'ne gönderildi.

Asayiş Şubesi ve Çocuk Şubesi birimleri olayın soruşturması derinleştirerek önce imam tarafından cinsel ilişkiye zorlanan imam hatip lisesi öğrencilerinin ifadelerine başvurdu. İmam hatip lisesi öğrencileri E.O., A.T., E.T., ve H.B.'nin ifadelerinde olayı anlatmamaları için imamın kendilerine cep telefonu hediye ettiğini ve kendileriyle namaz kıldırdığı camide ilişkiye girdiğini söyledikleri öğrenildi.

KÜTAHYA'DA KÜFÜRBAZ İMAM!
Kütahya'nın Simav ilçesinde, mahkeme kararıyla önceden görev yaptığı camiye dönen imamı protesto eden grup ile bu protestoyu engellemek isteyen cemaatten bazı kişiler arasında kavga çıktı. Polisin müdahale ettiği kavga sonrası cemaatten 2 kişi gözaltına alındı.

Yaklaşık dört yıldır Hisarardı Camisi'nde görev yapan imam Rasim Doğan, daha önce bu camide imamlık yapan Mehmet İpek'in mahkeme kararıyla görevine dönmesi sonucu başka bir camiye tayin edildi.

Bunun üzerine cemaatten bir grup, öğle namazı öncesi cami önünde toplanarak, ''Ramazanda hatim ile namaz kıldıran hocamızı göndermek istemiyoruz'', ''Cemaate küfür edenleri istemiyoruz'', ''Mahkeme kararıyla gelen imam istemiyoruz'' yazılı pankartlar açıp hazırladıkları basın açıklamasını okudu.

Açıklamada, ramazan aylarında bu camide hatimle namaz kılındığı ve başka bir camide görevlendirilen Rasim Doğan'dan memnun oldukları belirtilerek, ''Hatimle namaz kıldıramayan, mahkeme kararı ile geri gelen ve cemaate küfrettiğini duyduğumuz bu imamı istemiyoruz'' denildi.

Gruptakiler daha sonra öğle namazını kıldırmak üzere camiye gelen imam Mehmet İpek'in üzerine yürümeye çalıştı.

İmamı protesto eden grupla bu girişimi engellemeye çalışan cemaatten bazı kişiler arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu olay yerine polis çağrıldı.

Polis ekipleri, pankartları toplayarak kavga eden gruptan M.T. (51) ve A.B'yi (52) gözaltına aldı. Her iki gruptakiler bunun ardından cami önünden uzaklaştı.
Posting Freak
Memleketimden İmam Manzaraları...
İmam hatip okullarının kurulmasındaki amaç her nekadar ülkenin imam ihtiyacını karşılamak gözüküyorsada. Amacının dışında bir eğitim gördükleri aşikar. İmam hatiplerde Atatürk düşmanlığı öğreteceklerine , doğru dürüst imamlar yetiştirseler imamlar bu duruma düşmezdi.

İmam hırsızlık yapmazmı ?
İmam küfür etmezmi ?
İmam vb toplumun yüz kızartacağı bir iş yapmazmı ?

Sonuçta imamda bir insan. Nefsini terbiye etmemiş olabilir. Para için imamlık yapıyor olabilir. Aynı durum öğretmenler içinde geçerli. Ama bir laf var." İmam o..... cemaat s..... " insanlara örnek olacak özellikle eğitimci veya bir topluluğa hitap eden insanların normal insanlardan daha dikkatli olması gerekiyor.
[COLOR="Green"][SIZE="5"]
Atatürk dediler adıma benim
İkrarımı verdim Ali’dir Pirim
Mürşidim Zöhre Ana posta vekilim
Latince yazısını dilden dökerim

Çanakkale içinde aynalı çarşı
Askerimi düzdüm Yunan’a karşı
Üseyin kafası mızrakta başı
Deniz kenarında Mehdi duacı

BİLDİREN ; PİR ZÖHRE ANA
[/COLOR]
Memleketimden İmam Manzaraları...
HÜSEYIN150 yazdı:] İmam hatip okullarının kurulmasındaki amaç her nekadar ülkenin imam ihtiyacını karşılamak gözüküyorsada. Amacının dışında bir eğitim gördükleri aşikar. İmam hatiplerde Atatürk düşmanlığı öğreteceklerine , doğru dürüst imamlar yetiştirseler imamlar bu duruma düşmezdi.

]İmam hırsızlık yapmazmı ?
]İmam küfür etmezmi ?
]İmam vb toplumun yüz kızartacağı bir iş yapmazmı ?

]Sonuçta imamda bir insan. Nefsini terbiye etmemiş olabilir. Para için imamlık yapıyor olabilir. Aynı durum öğretmenler içinde geçerli. Ama bir laf var." İmam o..... cemaat s..... " insanlara örnek olacak özellikle eğitimci veya bir topluluğa hitap eden insanların normal insanlardan daha dikkatli olması gerekiyor.


para içinse gitsin sapıksa porno filmlerde aktörlük yapsın hırsızsa organize suç çetelerine katılıp soygunlar yapsın ;ama Allah yoluna hizmet ediyorum deyip de iyi niyetli en zayıf hassas noktası inancı olan insanlarımzı kansırmasın bir de üstüne üstlük benim devletimden maaş kapmasın
Posting Freak
Memleketimden İmam Manzaraları...
içinde hak aşkı olmayan her çocuğu aile zoru ve çevre baskısıyla imam hatip lisesine yollarsan sonunda böyle şeylerle karşılaşmak gayet normal.
[SIZE="5"]Dört Kapıda da Ali'yi Gördüm. [SIZE="4"](Pirim Zöhre Ana)
Zöhre Ana Pirimiz, Yolundayız Hepimiz.
Bitmeyen yas
Posting Freak
Memleketimden İmam Manzaraları...
Hangi meslekten olursa olsun.İnsan adam gibi yapmalı işini.Para için yada farklı zihniyetler taşıyarak yaparsa böyle eline yüzüne bulaştırır.Her ne kadar inançlarını tasvip etmesekte onlarda diğer kesimlerde ki insanları yetiştirme konusunda öncülük yapıyorlar.Bunlar böyleyse bunların yetiştirdiklerinden ne bekliyebiliriz ki?Bir insan kim olursa olsun nefsinin başını ezmiyorsa o insanın yetiştiriciliğini bırak aynı sofrada oturup ekmek bile yenmez...
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..
Posting Freak
Memleketimden İmam Manzaraları...
Normal Kurt ulusundan gördüğünü yaparmış Bu İ.miletini bu mesleğe getiren şe...siz hırsız anlamayan anlasın bilmeyende bilsin.
Bir ismim Bektaş bir ismim Ali
Bir ismim Mustafa Kemal'im teni
Bozatlı Hızırdır vallaha Piri
Bir ismim Muhammet Mekkede yeri.

ZÖHRE ANA

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.