You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Marmara Denizi'nde 4 deprem

Marmara Denizi'nde 4 deprem

Posting Freak
Marmara Denizi'nde 4 deprem
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Marmara Denizi'nde saat 18.34'de yerin 11,4 kilometre derinliğindeki meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 18.37'de 2.3, 19.58'de 2.7 ve 21.51'de de 2.9 büyüklüklerinde deprem meydana geldi.

Bu arada saat 21.19'da Ege Denizi'nde de 3.4 büyüklüğünde ayrı bir deprem meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı yaşanmadı.
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.