You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mangal yapan erkek ile kadının görevleri

Mangal yapan erkek ile kadının görevleri

Posting Freak
Mangal yapan erkek ile kadının görevleri
Mangal :

Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz. Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir seri olay yaşanır:


ERKEK .......................................................................KADIN
1. Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır.........2. Kadın ızgarayı temizler.
.............................................................................3. Kadın bakkala gider.
.............................................................................4. Kadın kasaba gider.
.............................................................................5. Kadın fırına gider.
.............................................................................6. Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar.
.............................................................................7. Kadın pişirilecek etleri hazırlar.
.............................................................................8. Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer.
.............................................................................9. Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir.
10. Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir.
...........................................................................11. Kadın içeri geçip, masayı hazırlar.
...........................................................................12. Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder.
...........................................................................13. Kadın tatlıyı hazırlar.
...........................................................................14. Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir.
15. Adam çok pişmiş eti ızgaradan
alır ve kadına verir.........................................16. Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer.
..........................................................................18. Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider.
..........................................................................19. Kadın kahve ve tatlı ikram eder.
..........................................................................20. Yemekten sonra, kadın masayı toplar.
..........................................................................21. Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar.
22. Adam mangalı olduğu yerde bırakır,çünkü içinde hala yanan kömürler vardır.
23. Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar.
24. Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır.
[COLOR="Green"][SIZE="5"]
Atatürk dediler adıma benim
İkrarımı verdim Ali’dir Pirim
Mürşidim Zöhre Ana posta vekilim
Latince yazısını dilden dökerim

Çanakkale içinde aynalı çarşı
Askerimi düzdüm Yunan’a karşı
Üseyin kafası mızrakta başı
Deniz kenarında Mehdi duacı

BİLDİREN ; PİR ZÖHRE ANA
[/COLOR]
Posting Freak
Mangal yapan erkek ile kadının görevleri
dünyada erkek olmak varBig Grin
Babam Seninle Dogdum Seninle Ölecegim Varsın Bana Ölüm Senin Yolunda Senin Işıgında Gelsin Grurumsun Pirimsin Atamsın Örnek Aldıgım Tek Lidersin BABAM
Atatürk

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.