You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Livni'ye tokat gibi yanıt

Livni'ye tokat gibi yanıt

Posting Freak
Livni'ye tokat gibi yanıt
İsrail'in en büyük gazetelerinden Haaretz'de çıkan habere göre İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni'nin Türkiye ziyaret isteği reddedildi. Haaretz gazetesi, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği askeri operasyondan sonra Livni'nin Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini yazdı.

Gazete Livni'nin bu isteğinin Ankara tarafından reddedildiğini ileri sürdü. Haberde Türkiye'nin Livni'ye "Eğer ateşkes konuşulacaksa gel, konuşulmayacaksa gelme." dediğini iddia etti. Aynı zamanda Türkiye-İsrail ilişkilerinin Gazze saldırısından sonra geçirdiği aşamayı da "İsrail'in Gazze saldırısı Türkiye ile İsrail arasındaki balayı dönemini bitirdi" başlığıyla okurlarına aktarana Haaret, saldırıdan 5 gün önce Erdoğan'ın Olmert'i dostane bir şekilde karşıladığını hatırlattı.

Olmert'in Gazze'ye saldırısıyla ilgili Erdoğan'a bilgi vermeyerek Türk Başbakan'ı şaşırttığını belirten gazete, saldırıdan sonra Erdoğan'ın Olmert'i sert bir şekilde eleştirdiğini de yazdı. Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'ye Gazze'de sağlanan ateşkes konusunda gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.