Numan Kurtulmuş 'un Çarşamba Günü Partiden Ayrılıp Ayrılmama Konusundaki Kararını Açıklaması Bekleniyor.
Saadet Partisi (SP)'nde Genel İdare Kurulu, il başkanları ve belediye başkanları ile istişare sürecini tamamlayan Genel Başkan Numan Kurtulmuş 'un çarşamba günü partiden ayrılıp ayrılmama konusundaki kararını açıklaması bekleniyor.
Toplantıda ağırlıklı olarak ''ayrılalım ve yeni parti kuralım'' şeklinde görüş belirtildiğinin öğrenildiği Kurtulmuş'un da bu yönde karar vermesinin beklendiği kaydediliyor. Kurtulmuş'un bu yönde karar vermesinde; [BNecmettin Erbakan [/B] tarafının konuyu mahkemeye taşıyarak kayyum kararı alması, genel başkanın iftar programlarının basılması, kongrede yaşanan olayların etkili olduğu söyleniyor. Kurtulmuş'un parti içinde kalıp mücadeleyi sürdürse ve kayyum yönetimi tarafından yapılacak kongrede yeniden genel başkan seçilse dahi rahat bırakılmayacağı düşüncesine sahip olduğu belirtiliyor.
Kurtulmuş'un çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısında; Saadet Partisi'nde siyaset yapma imkânı kalmadığı gerekçesiyle partiden ayrılacağı iddia ediliyor. (Cihan Haber Ajansı)
Kurtulmuş Yeni Parti İçin Sinyal Verdi
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende ZöhremÂdir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.
TürkiyeÂye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi AnaÂdır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.
Bildiren: Pir Zöhre Ana
Hak mehlemi sende ZöhremÂdir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.
TürkiyeÂye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi AnaÂdır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.
Bildiren: Pir Zöhre Ana