You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kitaplara ilgi yok, sahaflar mutsuz

Kitaplara ilgi yok, sahaflar mutsuz

Posting Freak
Kitaplara ilgi yok, sahaflar mutsuz
İstanbul Beyazıt'taki ünlü Sahaflar Çarşısı bu aralar durgun. Eski ilgiyi görmediklerinden yakınan saaflar, Ramazan ayında, Sultanahmet'teki kitap fuarının Beyazıt'a taşınacak olmasına da sıcak bakmıyorlar.

Beyazıt'taki tarihi Sahaflar Çarşısı'nda bu aralar durgunluk hakim. Sahaflar, eskisi gibi okul kitapları satamadıklarını ve büyük yayınevleriyle rekabet edemediklerini söylüyor.
Sultanahmet'teki kitap fuarının bu Ramazan Beyazıt'a taşınması ise yeni bir tartışma başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, ''Bu aktivite alanı buraya binlerce insanı getirecek. Ayrıca Sahaflar Çarşısı'nı bilmeyene bile öğretmiş olacak...'' diye konuşsa da sahaflar aynı görüşte değil.

NTV
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.