You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kılıçdaroğlu'nun ikizi de belgelerle konuştu

Kılıçdaroğlu'nun ikizi de belgelerle konuştu

Posting Freak
Kılıçdaroğlu'nun ikizi de belgelerle konuştu
Kılıçdaroğlu'nun ikizi de belgelerle konuştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sadece yakın çevresinin bildiği ikizi Adil Kılıçdaroğlu, bazı gazete ve televizyon kanallarında kendisiyle ilgili yalan haberler yapılarak ağabeyinin yıpratılmaya çalışıldığını öne sürdü. Adil Kılıçdaroğlu, bu haberlerin asılsız olduğunu Kemal Kılıçdaroğlu gibi belgelerle açıkladı.



[Resim: medya.php?mn=2481]


Hürriyet'in haberine göre, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan iki saat sonra dünyaya gelen ikiz kardeşi Seka’dan emekli Adil Kılıçdaroğlu, son günlerde kendisiyle ilgili bazı gazete ve televizyon kanallarında haberler yayınlanan haberlere belgelerle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, bu haberlerle kendisinden iki saat önce dünyaya geldiği için ‘Ağabeyim’ dediği Kemal Kılıçdaroğlu’na zarar vermeye çalışıldığını söyledi.

'Yalan haberler yapıyorlar'
Adil Kılıçdaoğlu, özellikle bir gazetede yalan haberler yayınlandığını, kendisini dolandırıcı ve su hırsızı gibi göstermeye çalıştıklarını belirtti. Aynı haberlerin bir televizyon kanalında da yer aldığını kaydeden Adil Kılıçdaroğlu, “Ben Seka’dan emekliyim. Daha sonra kooperatif usulü daireler yaptım. Ancak 17 Ağustos Marmara Depremi'nden sonra her müteahhit gibi biz de sıkıntılar yaşadık” dedi. Adil Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“1998’da başladığımız 5 katlı binalar 2 kata indirildi. Bundan kaynaklanan bazı sıkıntılar oldu onları aştık. Kat indirimi sırasında su saati enkazların altında kaldı. Bu yüzden karışıklık yaşandı. Su borcu birikti. herkesin borcu birikti. Sonra 3 bin lira dolayındaki borcumuzu belediyeye ait İzmit Su İşletmesi’ne (İSU) kuruşuna kadar ödedik. Herkesin borcu vardı, herkes gibi biz de ödedik. Bunları yolsuzluk yapmışım gibi gösterilmiş. Bir de kum faturası var. İzmit’te iş yapan, ama vergisini Artvin’de yatıran kum firmasından kum aldık. Bu faturaların fotokopilerini alıp, ‘İzmit’teki inşaata Artvin’den kum getirmiş’ diye haber yapmışlar. Sabancı’nın, Koç’un da Kocaeli’de birçok fabrikası var ama vergilerini İstanbul’da ödüyorlar. Amaçları akıllarınca ağabeyim Kemal Kılıçdaroğlu’nu yıpratmak.”

'Bizim alnımız açık'
Bir televizyon kanalının kendisiyle görüşmek için habersiz olarak evine gittiğini, zili çalıp kimse olmadığından açan olmayınca da ‘Kocaeli’den kaçtı’ diye haber yaptığını söyleyen Adil Kılıçdaroğlu, “Bizim alnımız açık. Kocaeli’den niye kaçacakmışım ki. Ailece buradayız. Ben, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikizi olduğumu da açıklamak istemezdim. Ama ona zarar vermek için harekete geçtiklerinden buna mecbur kaldım” diye konuştu.
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Posting Freak
Kılıçdaroğlu'nun ikizi de belgelerle konuştu
tayib bitane kılıçdarogluyla ugrasamazken ikincisi cıktı Big Grin
Babam Seninle Dogdum Seninle Ölecegim Varsın Bana Ölüm Senin Yolunda Senin Işıgında Gelsin Grurumsun Pirimsin Atamsın Örnek Aldıgım Tek Lidersin BABAM
Atatürk

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.