You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kılıçdaroğlu'na Alevi Şoku!

Kılıçdaroğlu'na Alevi Şoku!

Administrator
Kılıçdaroğlu'na Alevi Şoku!
ORC Araştırma Şirketi'nin kurultayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi CHP seçmeni üzerinde yaptığı araştırmada çarpıcı sonuçlar ortayı çıktı.
Araştırmada Cumhuriyet Halk Partisi [FONT=PT Sans, Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]CHP seçmenine "mezhepçi bir parti haline geldiler" söylemine katılıp katılmadıkları soruldu. Cumhuriyet Halk Partisi CHP seçmeninin yüzde 53,5'i buna "katıldıklarını" söyledi; katılmayanların oranı yüzde 46,5'te kaldı.

aktifmedya.com
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.