You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kılıçdaroğlu’nd an AB’ye ağır suçlama

Kılıçdaroğlu’nd an AB’ye ağır suçlama

Posting Freak
Kılıçdaroğlu’nd an AB’ye ağır suçlama
Kılıçdaroğlu, referandumda evet oyu kullanılması çağrısı yapan Avrupa Parlamentosu yetkililerinin hükümetin hediyeleri karşılığı bu açıklamaları yaptığını iddia etti

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Kral FM’den sonra akşam saatlerinde de CNN Türk’te canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında şok bir iddiada bulundu. Önceki gün “Anayasa değişikliği Türkiye’nin ve halkının refah seviyesinin artmasına yardımcı olacak” diyen Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Hollandalı parlamenter Ria Oomen Ruijen ile Temmuz ayında “Evet” oyu kullanılması çağrısı yapan AB Komisyonu Sözcüsü Ferran Tarradellas Espuny’nin bu açıklamaları hükümetten aldıkları “hediyeler” karşılığında bu açıklamaları yaptıklarını iddia etti. [Resim: 040920100222043577627_3.jpg] Kılıçdaroğlu “AB yetkilileri, Türkiye’ye ne zaman geldiler? Geldiklerinde kimlerle görüştüler? Altlarına limuzinleri kim verdi? Nereleri gezdiler? Kapalıçarşı’ya götürülüp ne hediyeler aldılar? Bunlar araştırılsın” dedi. Bu durumun Avrupa Birliği’nin etik kuralllarına aykırı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu “Bunu AB büyükelçilerine de şikayet ettim. Brüksel’e gittiğimde de durumu gündeme getireceğim” açıklamasında bulundu.
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.