You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Kılıçdaroğ lu 'gelmem' derse Başbakan gidebilir"

"Kılıçdaroğ lu 'gelmem' derse Başbakan gidebilir"

Posting Freak
"Kılıçdaroğ lu 'gelmem' derse Başbakan gidebilir"
Son terör olaylarının ardından, yeniden gündeme gelen muhalefet partileri ile görüşme talebi önümüzdeki hafta belli olacak.
Ancak, AKP içinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal gibi görüşmemek için işi yokuşa sürdüğü kaydediliyor.
Başbakan Erdoğan'ın, önümüzdeki hafta Meclis içinde ve dışında bulunan siyasi partileri davet edecek.
MHP'nin gitmeyeceği davete Kılıçdaroğlu'nun da, "ziyaret bekleriz" açıklamasının görüşmeyeceğinin işareti olarak yorumlanıyor.
AKP kulislerinde ise, Erdoğan'ın, Kanada dönüşü yaptığı açıklamadan yola çıkılarak, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edebileceği belirtiliyor.
Erdoğan'ın, "Davet ederiz, gerekirse ziyaret ederiz. Hiçbir önyargımız yok, ama bugüne kadar taleplerimiz olumsuz karşılanmıştı. Temenni ederim ki Sayın Kılıçdaroğlu ile o dönem kapanmış olur" sözlerinin ardından önümüzdeki hafta Salı ya da izleyen günlerde Başbakan'ın Kılıçdaroğlu'ndan ziyaret için randevu isteyebileceği kaydedildi.
"Demokratik açılım" sürecinde, Başbakan Erdoğan'ın "görüşme randevusu" MHP'den geri çevrilirken, CHP ile "kameralı mı olsun, kamerasız mı olsun" tartışmalarının ardından bir görüşme gerçekleşememişti.
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.