You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karayalçın mal varlığını web de yayınlayacak...

Karayalçın mal varlığını web de yayınlayacak...

Posting Freak
Karayalçın mal varlığını web de yayınlayacak...
KARAYALÇIN MAL VARLIĞINI WEB'DE YAYINLAYACAK
[Resim: 341278478.jpg]
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, başkan seçilmesi halinde bütün mal varlığını Ankara Büyükşehir Belediyesinin web sitesinden açıklayacağını açıkladı.

Karayalçın, Kazan ilçesinde partililerinin katılımıyla düzenlenen yemekli toplantıda yaptığı konuşmada, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun kamuoyunda yeteri kadar tartışılmadığını belirterek, birçok Ankaralının kendilerini yakından ilgilendiren bu kanundan habersiz olduğunu söyledi.
Seçilmesi durumunda uygulamaya koyacağı ''Acil Tedavi Planı''nın iki sosyal projeyi de kapsadığını vurgulayan Karayalçın, ''Bunlardan birisi 'Hemşehrilik Geliri' diğeri de kadın, genç ve engellilerden oluşan 25 bin Ankaralıya iş imkanı sağlanmasıdır. Projelerin önemi Ankara'daki 180 bin işsiz göz önünde bulundurulduğunda daha da iyi anlaşılacak. Yaşanan yoksulluklar insanlarımızın tercihi değil, izlenen yanlış politikaların bir sonucudur. Ama bizim dönemimizde Ankara'da yoksulluk yasaklanacaktır'' diye konuştu.

Ankara'da şeffaf bir belediyecilik adına birçok yeniliği uygulamaya koyacaklarını kaydeden Karayalçın, şunları dile getirildi:
''Bütün mal varlığımı belediyenin web sitesinde yayınlayacağım. Bu dürüstlük adına bir meydan okumadır. Bunun yanında belediye şirketlerini mali müşavirler odası denetleyecek ve raporunu önce halka açıklayacak. Ayrıca, belediye meclis toplantıları Ankaralıların konuşulanlardan haberdar olabilmesi için radyo ve televizyondan yayınlanacak.''
CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay da yerel seçimlerin iktidar partisiyle halkın bir yüzleşme seçimi olacağını ifade ederek, iktidarın verdiği sözlerin arkasında durmadığını, yoksulluğu ve yolsuzluğu bitiremediğini, ülkede refahı artıramadığını öne sürdü.

Toplantıya, CHP Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı ve SHP Ankara İl Başkanı Celalettin Koç ve çok sayıda partili katıldı.
ATALAR ATASI GİDER
ANALAR ANASI DÖNER
ERMENİLER BİZİ KÖRLER
DÖK DERSİMİ ZÖHRE ANA


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Posting Freak
Karayalçın mal varlığını web de yayınlayacak...
inşallah kazanırsın karaoğlan
Nefsi “Pir”in gölgesinden başka hiçbir şey öldüremez; o “nefs öldüren”in eteğini sımsıkı tut.
''HZ MEVLANA''

ÜSEYİN'in Aşkına Şahitsen, Bu Şahadet Kutlu Olsun... Sen ÜSEYİN'in Aşkı ile Her Dem Diri Kalanlardansın, Ve Sen
'' Aşkın Şehidi'sin!..''
Ben HZ. ÜSEYİN'DEN NASIL YAŞAMAYI VE NASIL ÖLMEYİ ÖĞRENDİM
ÇELEBİ

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.