You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Posting Freak
Kader hakkında...
Sevgili Canlar,
İnsanlar yeri gelince çok akıllı geçinirler. Ancak nedense kendi akılları ile oluşturdukları hayat çizgilerinde yürürken kendi kendilerine oluşturdukları kaderlerini beğenmezler. Hep kaderlerine isyan edip dururlar. Bu ne kadar büyük bir çelişki değil mi?
İşte bunun böyle olmasının altında insanların bilgisizliği yatar. Çünkü onlar zannederler ki hayatta başlarına gelen bütün olumsuzluklar ve başarısızlıklar hak tarafından kendilerine verilmiştir. Oysa onlar bilmezler ki ektiklerinin karşılığını biçiyorlar.

Kulum ne çekerse dilinden çeker
Bir tarlaya ne ektiyse onu biçer
Düz yolda giderken çamura çöker
Başı daralınca acı ter döker. [COLOR=plum] (Nasrettin Hoca ) ( Bildiren Zöhre Ana )

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.