You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İpi koparılarak sahneye sürülen bu hatun benzeri mahlûk, Bülent Arınç'ı temsil eder mi?

İpi koparılarak sahneye sürülen bu hatun benzeri mahlûk, Bülent Arınç'ı temsil eder mi?

Posting Freak
İpi koparılarak sahneye sürülen bu hatun benzeri mahlûk, Bülent Arınç'ı temsil eder mi?
Hadise Bülent Arınç'ı temsil eder mi


İpi koparılarak sahneye sürülen bu hatun benzeri mahlûk, Bülent Arınç'ı temsil eder mi?

AKP tabanı ve muhafazakar kesim Hadise'nin Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmesinden pek de memnun olmadı. İşte bunun ilk dışavurumu yandaş medya yazarından geldi. Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş Eurovision sonrası bütün kinini kustu. "Şarkıya ve şarkıcıya gölge düşmesin diye daha önceden yazmayı düşündüğüm şeyleri ertelemiştim." diyen yazarın Hadise hakkındaki görüşleri..

[COLOR=#0066cc]Hadise bizi temsil eder mi
Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden şarkı, şarkıcı ve kostüm acaba "bizi" mi temsil ediyordu? "Bizi", özellikle uluslararası yarışmalarda temsil ettiğini söyleyen insanların gerçekten "bizi" temsil edip etmediği konusunda nasıl bir karar vereceğiz? TRT yönetimi karar verdi, Hadise "bizi" Eurovision'da temsil etti. O kadar! Peki bizim bu ülkenin vergi veren vatandaşları olarak bu temsil hadisesinde ne derece etkimiz oldu? Hiç!

[COLOR=#0066cc]Dansöz şarkıcı karışımı Hadise
Bu dansöz ve şarkıcı karışımı Hadise bizi nasıl temsil eder? Biz bu muyuz yani? Ve Bülent Arınç gibi bir insan nasıl olur da Hadise'ye telefon açma gereği duyup başarılar diler. O zaman şöyle soracağız? Hadise Bülent Arınç'ı temsil eder mi? Etmez! Peki Hadise TRT Genel Müdürü'nü temsil eder mi? Etmez! İşte şaşıp kaldığım nokta da burası...

Bülent Arınç bizi temsil eder, TRT Genel Müdürü de bizi temsil eder. Bizi temsil edenlerin seçtiği temsilcilerde bizi temsil eder mi? İşte böyle.

[COLOR=#0066cc]İpi koparılarak sahneye sunulan bu hatun benzeri mahluk
Haydi "Bizi" boşver, Hadise bu iki değerli devlet adamımızı temsil etti mi?
Sanmam! Bu sorular zihnimi kurcalarken Yazarlar Birliği tartışma listesinde tam da bu konunun benzer argümanlarla tartışıldığını gördüm.
Bülent Arınç'ı geçelim, özellikle TRT Genel Müdürü ciddi ciddi topa tutuluyordu: "Eurovision yarışmasında ipi koparılarak sahneye sürülen bu hatun benzeri mahlûkun temsil ettiği bir zümre veya zihniyet var mıdır, bilemiyorum. TRT Türkiye'yi temsilen Moskova'ya gönderdiği kadından dolayı kamuoyuna özür borçludur. Eurovision'da Türkiye adına sunulan gösteri, sanat ve estetik yönü bulunmamaktadır. Yapılan işe bir isim koymak gerekiyorsa "teşhir"ciliktir. Şayet yapılan bu skandalın bir açıklamasını TRT yapamıyorsa, hiç değilse özür dilemelidir insanımızdan."

[COLOR=#0066cc]Norveç ülkesini tanıtmadı mı
Millet bu Eurovision şarkı yarışmasından tedirgindir! Şimdi birileri çıkıp "Efendim Türkiye'nin tanıtımı adına..." falan filan diyecektir. Desinler!
Tanıtım illa böyle mi olur? Yarışmada birinci olan Norveç ülkesini tanıtmadı mı yani?
"Atatürk büyüktür, ruhu Ali’ dir"

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.