You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnce’nin destekçilerinde n ehramlı yanıt

İnce’nin destekçilerinde n ehramlı yanıt

Posting Freak
İnce’nin destekçilerinde n ehramlı yanıt
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye yönelik linç kampanyasına karşı, ’Muharrem İnce Destekçileri’ adlı sosyal medya grubu da daha önce gittiği umre fotoğrafları ile karşılık verdiler.

CHP’li İnce hakkında karalama kampanyası oluşturmak isteyen çevrelere Twitter’daki resmi hesabından yanıt verdi.

YARGIDA HESAP VERECEKLER

İnce takipçilerine , "Havuz medyasının gazetesi 3 gündür şahsımla ilgili yalan ve iftira dolu haberler yapmaktadır. Bu gazetenin çirkin üslubu yeni değildir, daha önce muhabiri benimle ilgili yaptığı haber nedeniyle ceza aldı, tazminata mahkûm oldu. Şimdiki iğrenç kampanyasında da doğru olan tek şey konakladığım otelin adıdır. Ama yazdıkları otel ücreti de yalandır. Şu anda eşimle Bodrum’dayım, oğlum da gelecek, telefonum açık, ailemin ulaşamadığı yalan. Genel Başkanın fırçaladığı yalan, danışmanımın ulaşamadığı yalan. Yalanlar bunlarla da sınırlı değil. Gerisi yargıda. Dostlarım rahat olsun, sizi üzecek bir şey yapmam." diye yazdı.

05 Temmuz 2014 Cumartesi
cumhuriyet.com.tr
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.