You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İkinci el otomobilde hareketlilik

İkinci el otomobilde hareketlilik

Posting Freak
İkinci el otomobilde hareketlilik
Yaşanan küresel krizin etkisiyle zor günler geçiren galerici esnafı[Resim: www.zohreanaforum.com] ÖTV indiriminin ardından yetkili firmalarda araç bulunmaması üzerine ikinci ele artan talepten memnun. Özellikle üst model ile 1-3 yaş arası araçların talep gördüğü galeri sahipleri[Resim: www.zohreanaforum.com] fiyatların sıfır araçlara göre çok daha düşük olması nedeniyle satacak araç bulmakta zorlandıklarını belirtiyor.



Adana Oto Galericiler Odası Başkanı Ali Çırak[Resim: www.zohreanaforum.com] yaptığı açıklamada[Resim: www.zohreanaforum.com] kış aylarında siftahsız günler geçiren esnafın[Resim: www.zohreanaforum.com] yaklaşan yaz ve ÖTV indirimleri ile bahar havası yaşadığını söyledi. Büyük firmaların ÖTV indirimi ve cazip seçenekler sunmasıyla gelen taleplere yetişemediğini belirten Çırak[Resim: www.zohreanaforum.com] "Firmalarda araç bulamayan tüketici esnafa yöneldi. Uzun bir aradan sonra yeniden satışlara başlayan esnaf[Resim: www.zohreanaforum.com] adeta bayram yapıyor" şeklinde konuştu.



Galerilerden her marka ve modelde uygun fiyatta araçların alınabildiğini[Resim: www.zohreanaforum.com] gelen taleplerin ise genellikle yenilerine göre çok daha uygun fiyatla satılan 1-3 yaş arası üst model araçlardan yana olduğunu bildiren Çırak[Resim: www.zohreanaforum.com] taleplere yetişmek için ise araç sıkıntısı yaşadıklarını kaydetti.


Hareketliliğin yaz ayları boyunca sürmesini beklediklerini ifade eden Çırak[Resim: www.zohreanaforum.com] "ÖTV indirimin kalkmasının ardından fiyatlarda artışlar yaşanabilir[Resim: www.zohreanaforum.com] araç sahibi olmak isteyenler fırsatı kaçırmasın" dedi.


Adana'da ikinci el araç satışı yapan galeri sahibi Hasan Kelebek de her yaz öncesi yaşadıkları hareketliliğin[Resim: www.zohreanaforum.com] bu yıl ÖTV indirimleri nedeniyle daha fazla olduğunu söyledi.


İndirim öncesi haftada bir aracı ancak satabildiklerini belirten Kelebek[Resim: www.zohreanaforum.com]"Bayilerde yeni araç bulunamaması nedeniyle ikinci ele talep arttı. Uzun süre beklemeyi göze alamayan tüketici bize geliyor" dedi.
[Resim: 114ld.jpg]



Ben göremem daha uzun boyunu
Ahret derler kısaltamam yolunu
Bugün Sahı Merdan sarsın oglunu
Yetis Ya Üseyin baban gidiyo

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.