You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hacı Bektaş Veli Türbesi'nde alevi yurttaşlara taciz

Hacı Bektaş Veli Türbesi'nde alevi yurttaşlara taciz

Posting Freak
Hacı Bektaş Veli Türbesi'nde alevi yurttaşlara taciz
Muhalefet.org'ta yayınlanan habere göre, 14 Şubat Pazar günü akşam saatlerinde Hacı Bektaş Veli Türbesi'nde kimliği belirlenemeyen bir kişi, ibadet etmekte olan alevi yurttaşlara türbe içerisinde ibadetin "yasak" olduğunu ileri sürerek ibadeti engellemeye çalıştı.

Türbenin kapılarını kapatıp türbe içerisindeki insanlara sözlü ve fiziki tacizde bulunan şahıs, daha sonra olay yerine gelen polislerin koruması altında türbeden uzaklaştırıldı.

Birgün.net
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.