You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gürsel Tekin'in acı günü

Gürsel Tekin'in acı günü

Administrator
Gürsel Tekin'in acı günü
Gürsel Tekin'in acı günü


Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği’nde tedavi gören Heyrat Tekin, bugün saat 12.00 sıralarında hayatını kaybetti. Acı haberi alarak hastaneye koşan Gürsel Tekin, ağabeyleri Yüksel ve Tuncer Tekin ile beraber taziyeleri kabul etti.

GÜRSEL TEKİN'İN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde annesini ziyaret ettikten sonra Ankara 'ya CHP Genel Merkezi'ne doğru yola çıkan Tekin, acı haberi telefonda aldı. Tekin, hurriyet.com.tr'ye çok üzgün olduğunu ve haberi alır almaz İstanbul 'a döndüğünü söyledi.

Annesinin beyin kanaması geçirdikten sonra hastanede tedaviye alındığını anlatan Gürsel Tekin, "Üç ay önce beyin kanaması geçirdi. O zamandan beri hastanede tedavi görüyordu. Acı haberi bugün aldık" dedi.
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Heyrat Tekin'in vefat haberini İstanbul 'da katıldığı Aşure Dağıtım Töreni sırasında aldı. Tekin'i telefonla arayan Kılıçdaroğlu , başsağlığı dileklerini iletti.

CENAZE YARIN
Heyrat Tekin’in yarın Üsküdar Şakirin Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. Heyrat Tekin’in cenazesinin, eşi Nazım Tekin’in mezarının yanına defnedileceği belirtildi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.