You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!

Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!

Senior Member
Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!
[Resim: 20081111172244.jpg]


Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç'a ait resmi internet sitelerini çökerten...
Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç'a ait resmi internet sitelerini çökerten ‘hacker', Konya'da bir internet kafede, bir gazetenin sitesini çökertmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Afyonkarahisar Ticaret Lisesi mezunu olduğu öğrenilen 20 yaşındaki Burhan D.'nin 2 yıldır 200 internet sitesini çökertiği belirlendi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Bilişim Suçları Büro Amirliği dedektifleri, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde yaşıyan Burhan Döldüş'ün internet sitelerini çökerttiğini belirledi. Bilgisayar korsanı ‘hacker' Burhan D.'yi teknik takibe alan polis, 6 aylık çalışmanın ardından genç hackerin evine operasyon düzenledi. Operasyonda Burhan D. evde bulunmazken, bilgisayar ve CD'lerine el konuldu.
Bilgisayarında yapılan incelemede, Burhan D.'nin Abdullah Gül'e ait ‘ ..abdullahgul.gen.tr ', Recep Tayyip Erdoğan'a ait ‘receptayyiperdogan.gen.tr', Bülent Arınç'ın ‘ bulentarinc.gen.tr ', Malatya Belediyesi'nin malatya.bel.tr' adlı resmi internet sitelerini çökerttiğini tesbit etti. Teknik takibini devam ettiren polis, Burhan D.'yi bugün saat 14.30'da Konya'nın Meram İlçesi'ndeki bir internef kafede ‘ ..konyagazete.com ' adlı siteyi çökertmeye çalışırken suçüstü yakaladı.
Gözaltına alınan Burhan D.'nin 2 yıl içinde haber, kişisel ve resmi kurumlara ait toplam 200 site ile 30 bin sanal iletişim ‘MSN' adresini çökerttiği tesbit edildi. İnternet siteleri zevk için çökerttiği öğrenilen Burhan D., yapılan sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.
Posting Freak
Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!
Helal olsun benim toprağıma !..Smile
Posting Freak
Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!
ALİ_İRFAN yazdı:Helal olsun benim toprağıma !..Smile


senin toprağın bizim siteyide cökertmesinSmile gerci biraz yürek ister Smile
Nefsi “Pir”in gölgesinden başka hiçbir şey öldüremez; o “nefs öldüren”in eteğini sımsıkı tut.
''HZ MEVLANA''

ÜSEYİN'in Aşkına Şahitsen, Bu Şahadet Kutlu Olsun... Sen ÜSEYİN'in Aşkı ile Her Dem Diri Kalanlardansın, Ve Sen
'' Aşkın Şehidi'sin!..''
Ben HZ. ÜSEYİN'DEN NASIL YAŞAMAYI VE NASIL ÖLMEYİ ÖĞRENDİM
ÇELEBİ
Posting Freak
Gül ve Erdoğan'ın "Hacker"i yakalandı!!!
Alinin_Askeri yazdı:senin toprağın bizim siteyide cökertmesinSmile gerci biraz yürek ister Smile

Abi,öyle bişeye teşebbüs edecek adamın,hayatını çökertirim !!.Cool

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.