You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gözaltındaki albayın makamında arama

Gözaltındaki albayın makamında arama

Posting Freak
Gözaltındaki albayın makamında arama
Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının isteği doğrultusunda gözaltına alındı. Gençoğlu'nun makamında arama yapıldığı belirtiliyor.

Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının isteği doğrultusunda Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, cumhuriyet savcıları ile bazı askeri savcılar Alay Komutanlığına gitti.
Burada yasal prosedürün yerine getirildiği ve Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun Erzurum'a götürüleceği öğrenildi.
Erzincan Alay Komutanlığı görevinden 30 Ağustos 2009'da Eskişehir'e atanan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Erzincan'daki bir çalışmayla ilgili olarak gözaltına alındığı bildirildi.
KOMUTANIN MAKAMINDA ARAMA
Eskişehir'de gözaltına alınan ve Erzurum'a götürülmesi beklenen Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun makamında arama yapıldığı bildirildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının isteği doğrultusunda Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, cumhuriyet savcıları, bazı askeri savcılar ile askeri yetkililer, Kıdemli Albay Gençoğlu ile makamındaki aramalara katıldı.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, alaydan ayrıldı, diğer cumhuriyet savcıları, askeri savcılar ve yetkililer ile Kıdemli Albay Gençoğlu ve avukatı, halen Alay Komutanlığında bulunuyor.
Gençoğlu'nun, buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Erzurum'a götürüleceği öğrenildi.
Erzincan Jandarma Komutanlığı görevinden 30 Ağustos 2009'da Eskişehir'e atanan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Erzincan'daki bir çalışmayla ilgili olarak gözaltına alındığı bildirilmişti.
KOMUTANIN LOJMANI VE YAZLIĞINDA ARAMA
Eskişehir'de gözaltına alınan ve Erzurum'a götürülmesi beklenen Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu'nun makamının ardından konakladığı lojmanı ile Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki yazlığında da arama yapıldığı bildirildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun makamında yapılan aramadan sonra cumhuriyet savcıları, askeri savcılar ve yetkililer, Arifiye Mahallesi'ndeki lojmana geçti.
Polisler, savcıların, askeri yetkililerin ve avukatın nezaretinde Kıdemli Albay Gençoğlu'nun konakladığı lojmanda arama yapmaya başladı.
Öte yandan, Kıdemli Albay Gençoğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Özaydınkent sitesindeki yazlığında da arama yapıldığı öğrenildi.
Kıdemli Albay Gençoğlu'nun, arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Asker Hastanesindeki muayenesinden sonra Erzurum'a götürüleceği bildirildi.
Erzincan Jandarma Komutanlığı görevinden 30 Ağustos 2009'da Eskişehir'e atanan Kıdemli Albay Gençoğlu'nun Erzincan'daki bir çalışmayla ilgili olarak gözaltına alındığı bildirilmişti.
Seke seke geldim ayağım yoktur
Hak mehlemi sende Zöhrem’dir doktur
Kimi kafir olmuş karnısı boktur
Süzünü süzünü postunda otur.

Türkiye’ye çıkarmışım bir gelin
Urufu Zöhre Ana onu pir bilin
Muhammet elçisi Ana’dır deyin
Hak için dergaha niyaza inin.


Bildiren: Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.