Uzun süredir Beşiktaş’a transferi gündemde olan Geremi, Newcastle United’da kalmak istediğini açıklayarak şaşkınlık yarattı.
Siyah-beyazlılara en yakın isim olarak görülen Kamerunlu futbolcu, Newcastle’da yayımlanan yerel The Chronicle gazetesine verdiği röportajında, “Son zamanlarda adım birkaç kulüple anılıyor ama geleceğimin burada olduğunu söylemeliyim. Kulübüm bana, ‘Burada istenmiyorsun’ diye bir şey söylemedi. İngiltere Ligi’ne bayılıyorum, Türkiye Ligi’ni de seviyorum ama ikisi birbirinden tamamen farklı. Newcastle’dan gitmek gibi bir niyetim yok. Ama eğer bana ihtiyaç duyulmadığı bildirilirse, o zaman geleceğimi düşünmek zorundayım” diye konuştu.
Haberde ayrıca, Beşiktaş’ın Geremi’ye olan ilgisinin son birkaç gün içinde daha da azaldığı ve 30 yaşındaki futbolcuyla Avrupa’dan iki kulübün daha ilgilendiği yorumu yapıldı.
Geremi çark etti
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana
Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Pir Zöhre Ana
Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler