You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gelinine Tecavüz Eden Saldırgan 'Takdir İndirimi' Aldı ve Serbest Bırakıldı

Gelinine Tecavüz Eden Saldırgan 'Takdir İndirimi' Aldı ve Serbest Bırakıldı

Member
Gelinine Tecavüz Eden Saldırgan 'Takdir İndirimi' Aldı ve Serbest Bırakıldı
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde gelini S.Y.’ye tecavüz eden 64 yaşındaki Ali Y., ’takdir indirimiyle’ 10 yıl hapse mahkum edildi. Sanığın tutuklanma talebini reddeden mahkeme, Ali Y.’nin adli kontrol altına alınması ve yurtdışına çıkışının yasaklanmasına karar verdi.

DHA’dan Mustafa Kozak'ın haberine göre, Ali Y. 2012 yılı Şubat ayında evde kimsenin bulunmadığı sırada gelinin evine giderek kendisine cinsel saldırıda bulundu. Kayınpederinin kendisinden çay yapmasını istediğini, çay verdikten sonra da saldırdığını söyleyen S.Y., ’Beni kovaladı. Kaçarken salondaki üçlü koltuk kırıldı. Beni yakaladı ve tecavüz etti’ dedi.

Sanık hakkında takdir indirimi yapan mahkeme, cezayı 10 yıla düşürdü


S.Y.’nin annesi olup biteni öğrenince Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde Ali Y. hakkında ’nitelikli cinsel saldırı ’ suçundan dava açıldı.

Mahkeme, tutuksuz yargılanan Ali Y.’yi önce yedi yıl hapse mahkum etti. Sanık eylemi gelinine karşı işlediği için cezayı yarı oranında artırıp 10 yıl altı aya çıkaran mahkeme, S.Y.’nin ruh sağlığı bozulduğu için cezayı 12 yıla yükseltti.
Ancak sanık hakkında takdir indirimi yapan mahkeme, cezayı 10 yıla düşürdü.
Sanığın tutuklanması talebine ret

Sanığın tutuklanması talebini reddeden mahkeme, Ali Y.’nin adli kontrol altına alınması ve yurtdışına çıkışının yasaklanmasına karar verdi.

Duruşma çıkışı S.Y., sanığa takdir indirimi yapılmasına ve tutuklanma talebinin reddedilmesine üzüldüğünü söyledi. Kadının annesi E.A. ise, ’Keşke kızımı evlendirmeseydim de başımıza bunlar gelmeseydi’ dedi.

Onedio
Son Düzenleme: 17/11/2015, 17:03, Düzenleyen: alevikoyleri.
Posting Freak
Gelinine Tecavüz Eden Saldırgan 'Takdir İndirimi' Aldı ve Serbest Bırakıldı
İndirim günleri başladı diyerek bütün tecavüzcüler cesaretlenip pis emellerinin peşinden koşmazlar inşallah...

Takdir indirimi yapan hakim acaba takdir ettiği o tecavüzcüyü evinde çaıştrır mı? Ailesini ona teslim edip sabah gönül rahatlığıyla işine gidebilir mi? Bunları sormak azım...

Tecavüzün ve de tecavüzcünün takdiri mi olurmuş...
Mustafa dediler benim adıma
Bir sıfatı Ali bindi atıma
Şimdi de ZÖHRE ANA geldi sıfata
Duyulsun şanımız Yüce Allah' a

(PİR ZÖHRE ANA)

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.