You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fezleke öncesi ekran kavgası

Fezleke öncesi ekran kavgası

Posting Freak
Fezleke öncesi ekran kavgası
TBMM'de 4 eski Bakanla ilgili verilen soruşturma önergelerinin görüşme günü, Meclis TV'nin yayın yapmadığı 5 Mayıs pazartesi gününe alınınca tartışma çıktı. CHP, MHP ve HDP, ''Canlı yayın yapılsın'' diyerek TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e başvurdu.

CHP-MHP ve HDP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Oktay Vural ve Pervin Buldan'ın yazılı başvurularında ''TBMM, 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü 4 bakan hakkındaki soruşturma önergelerini görüşecektir. Ancak bu görüşme için TBMM’nin çalışma günlerinin dışında bir tarih belirlenerek, TBMM TV’den yayınlanması engellenmiştir'' denildi ve 5 Mayıs günü TBMM TV’nin canlı yayın yapması istendi.

BAŞKA KAMERA ALINMIYOR

Meclis TV, Genel kurul toplantılarını haftanın üç günü Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 15.00-19.00 arasında canlı olarak yayınlıyor. Özel TV kanalları da bu görüşmeleri Meclis TV'den alabiliyor. Genel kurulda Meclis TV dışında çekim ve canlı yayına izin verilmiyor. TBMM Başkanlığı CHP'nin başvurusunu kabul etmezse, görüşmeler Meclis TV'den yayınlanmayacak.

TBMM görüşmelerinde soruşturma önergesi kabul edilirse 15 kişilik bir komisyon kurulacak. 4 siyasi parti, kendilerine düşen üye sayısının 3 katı isim bildirecek ve çekilen kura sonucu 9 AKP, 4 CHP, 1 MHP ve 1 BDP milletvekili belirlenecek. Gazeteport'un haberine göre; komisyonunun çalışma süresi en çok 4 ay olacak. Hazırlanacak rapor Genel kurula gönderilecek. Genel kurul, en az 276 oyla Yüce Divan'a sevk kararı verirse 4 eski bakan Anayasa Mahkemesinde yargılanacak.

Meclis komisyonu soruşturma kapsamında adı geçen isimlerin bilgisine de başvuracak. 4 eski bakan da ifade verecek. Ayrıca eski Bakanlarla rüşvet ilişkisine girdiği öne sürülen İran kökenli iş adamı Rıza Sarraf'ın da komisyonda dinlenmesi bekleniyor.

03 Mayıs 2014 Cumartesi
cumhuriyet.com.tr
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler
Posting Freak
Fezleke öncesi ekran kavgası
Adamlar pisliklerini gizlemek için, örtbas etmek için her yola başvuruyorlar...

Ancak halk öyle kör olmuş, öyle beyni yıkanmış, öyle cahil bırakılmış ki kimse olanları göremiyor...
Mustafa dediler benim adıma
Bir sıfatı Ali bindi atıma
Şimdi de ZÖHRE ANA geldi sıfata
Duyulsun şanımız Yüce Allah' a

(PİR ZÖHRE ANA)
Posting Freak
Fezleke öncesi ekran kavgası
adgan yazdı:[COLOR=#800080]Adamlar pisliklerini gizlemek için, örtbas etmek için her yola başvuruyorlar...

[COLOR=#0000CD]Ancak halk öyle kör olmuş, öyle beyni yıkanmış, öyle cahil bırakılmış ki kimse olanları göremiyor...


************************************************************************************[COLOR="#000080"]


çok şükür, Milletimizin, yüzde 50 inin Aklı çalişiyor, yüzde 50sininde gözü çalişiyor, Aklı çalışanlara televiziyon yasak, gözü çalışanlara da serbest, 24 saat baksalarda ,hiç anlamazlar, sadece Amin ,Amin , der dururlar.

Onun için gözü çalışanlara ,yol yapılıyor, Hasta hane yapılıyor, Hapıs hane yapiliyor, Köprü yapiliyor, Dünya evine girmek için,Toki evi yapiliyor, Ahiretlerini kurtarmak için metrseler yapiyor, bu millet daha ne istiyor ,gözünüze ,dizinize dursun .Smile emmi .


*************************************************************************************
ON İKİ  İMAMLAR
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
  1. İmam ALİ
  2. İmam CAFER
  3. İmam ZEYNEL
  4. İmam BAKIR
  5. İmam RIZA
  6. İmam CAFERİ SADIK
  7. İmam HASAN
  8. İmam TAĞI NAĞI
  9. İmam MEHDİYE HÜDA
10. İmam HÜSEYİN,İ DEŞTİ KERBELA
11. İmam CAFER -İ ZÖHRE YE HİBA
12. KIRKLAR DERGAHA


*** *** *** *** **** *** *** *** **** ***
Son Düzenleme: 05/05/2014, 23:23, Düzenleyen: Y O L C U.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.