You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ethem’in katili kaç yıl yatacak?

Ethem’in katili kaç yıl yatacak?

Administrator
Ethem’in katili kaç yıl yatacak?
Hakkında 7 yıl 9 ay 10 gün tutukluluk kararı çıkarılan Ahmet Şahbaz, 4 yıl 10 gün sonra özgür kalacak.

1 Haziran 2013′te polis kurşunuyla hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün son dava duruşması bugün Ankara Adalet Sarayı’nda görüldü. Ethem’in katili olan polis memuru Ahmet Şahbaz için 26 yıl 8 aydan 33 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmesine rağmen, Şahbaz’a 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi.

Gezi olayları sırasında Eskişehir’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın avukat olan ağabeyi Gürkan Korkmaz, Şahbaz’ın kaç yıl sonra özgür olacağını açıkladı.

4 YIL 10 GÜN SONRA ÖZGÜR

Gürkan Korkmaz, ’Ethem’in katili 5 yıl 2 ay hapis yatacak hatta son 1 yılını denetimli serbestlikle geçirecek yani katil 4 yıl 2 ay sonra özgür olacak’ dedi. Ethem’in katili 2 aydır tutuklu olduğu için 4 yıl 10 gün sonra özgür kalacak.

İYİ HAL İNDİRİMİ UYGULANDI

Korkmaz aynı zamanda mahkemenin, sanığa yaklaşık 2,5 yıl da iyi hal indirimi uyguladığını belirtti.

sozcu.com.tr/2014/gundem/ethemin-katili-kac-ay-yatacak-592794/
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.