You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'En büyük güç Atatürk gençliği'

'En büyük güç Atatürk gençliği'

Posting Freak
'En büyük güç Atatürk gençliği'
İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, seçim bölgesindeki çalışmalarını köy, dernek ve ilçe örgütleri ziyaretleri ile sürdürüyor.

Güler Konak CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve partililerle bir araya geldi.

Güler, ilçe başkanlığına gelişinde CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, ilçe yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Güler, gündemdeki konuların ele alındığı toplantıda partililerin görüş ve önerilerini dinledi, 4 Ekim’de Meclise getirilecek olan tezkereyi değerlendirdi.

[COLOR="#B22222"]’En büyük güç Atatürk’ün gençliğidir!’

Toplantıda Konak CHP Gençlik Kolları üyeleri ile yakından ilgilenen, 4 Ekim günü Meclise getirilecek tezkere hakkında gençlere seslenen Güler, ’AKP’nin Türkiye’yi savaşa sürüklediği bir ortamda sesi en gür çıkması gerekenler sizlersiniz. Var gücünüzle savaşa hayır demelisiniz. AKP savaş hükümetidir ve buna dur diyecek en büyük güç Atatürk’ün gençliğidir’ dedi.

’Türkiye’de büyük bir kesim savaşa karşı!’

İlçe yönetimi ve partililerle sohbetinde, AKP Hükümeti’nin Suriye konusunda izlediği politikalara değinen Güler, Hükümetin başından beri yanlışlar ve çelişkiler içinde olduğunu, uzun süredir savaş kışkırtıcılığı yaptığını söyledi. Güler konuşmasını şöyle sürdürdü:

’Suriye konusunda AKP Hükümeti savaş kışkırtıcısıdır. Türk halkı hiçbir şekilde AKP Hükümeti’nin arkasında durmayacak. Cümle alem de bunu böyle bilmeli! 4 Ekim’de tezkere Meclise geldiğinde insanlar Ankara’ya hazır olup yürümelidir. İnsanları sokaklara dökelim demiyorum ya da bunu sadece CHP yapsın da demiyorum.

AKP’nin Meclise getireceği tezkereyi görüşme cesareti bulmaması lazım. Burada mesele Suriye falan değil burada mesele Türkiye! 4 Ekim tezkeresine hayır demek Türkiye’yi savunmak anlamına geliyor. Onun için hazırlık yapmak lazım, toplantılar yapmak lazım, bildiriler dağıtmak lazım, ’Savaşa Hayır’ı ete kemiğe büründürmek lazım. Ben inanıyorum ki AKP’ye oy veren seçmenler de savaş istemiyor. Son günlerde İzmir’de, merkezde ve köylerde yaptığım ziyaretlerde yurttaşlardan hep şunu duydum: ’Irak’ta ne oldu baksana insanlar ölüyor! Irak’a girildi şimdi Irak’ta oluk oluk kan akıyor, Suriye’de farklı mı olacak?’

Yurttaşlarımız tarafından yapılan tespit çok doğru. Türkiye’de büyük bir kesim savaşa karşı.’

’Var gücümüzle mücadele edeceğiz!’

4 Ekim 2013 tarihinde ikinci Suriye tezkeresinin Başbakan tarafından Meclise getirileceğini söyleyen Güler, ’AKP Meclise Suriye savaş tezkeresi getireceğini söylüyor. Hükümet, Suriye konusunda, TSK'nın yabancı ülkelere gönderilmesi ve görevlendirilmesine ilişkin bir yıl süreyle izin verilmesini öngören tezkereyi geçtiğimiz yıl bizim reddetmemize karşın sayısal çoğunluğu ile çıkarmıştı.

Mevcut tezkerenin süresi önümüzdeki 4 Ekim’de doluyor. AKP de Meclise yeniden tezkereyi getirerek saldırganlığına zemin oluşturmaya çalışıyor. Bütün gücümüzle buna dur diyeceğiz. Irak’a saldırıyı hedefleyen 1 Mart tezkeresini o dönemin TBMM’si nasıl geri çevirmişse, bugün 4 Ekim günü gelecek olan tezkerenin geri çevrilmesi TBMM’ye yakışan tavırdır. Bu tezkerenin Meclisten geçmemesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz’ dedi.

gerçek gündem
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.