You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DHL bu kez çalışanlarını gönderdi....

DHL bu kez çalışanlarını gönderdi....

Administrator
DHL bu kez çalışanlarını gönderdi....
DHL bu kez çalışanlarını gönderdi



[Resim: DHL.jpg]





[Resim: www.zohreanaforum.com]
ABD'deki krizin vurduğu son şirket kargo devi DHL oldu. DHL'in sahibi Alman Posta İdaresi (Deutsche Post), ABD'deki DHL ekspres postacılık hizmetinde çalışan 9 bin 500 kişinin işine son verileceğini açıkladı.

İşten çıkarmalara gerekçe olarak, 1,5 milyar dolara ulaşan zarar gösterildi.

Ekonomik kriz vurdu

Alman Posta İdaresi Yönetim Kurulu üyesi John Mullen, mevcut ekonomik koşullar altında, doğru bir karar aldıklarına inandıklarını söyledi. Deutsche Post, 6 yıl önce DHL’i bünyesine katmış, ancak ABD’deki faaliyetlerde görülen büyük zararın önüne geçememişti.

Deutsche Post, işten çıkarmalarla birlikte, ABD’deki DHL Express ağını yeniden yapılandıracak. ABD'de zarar eden ekspres postacılık hizmetinden 2009 yılının ocak ayı sonunda tümüyle çekilecek olan Deutsche Post, bu ülkeye posta gönderilmesi ve bu ülkeden Almanya'ya posta taşınması faaliyetlerini ise sürdürecek.

[Resim: www.zohreanaforum.com]
"ilmin sözü Ali'dir..."



Zöhre Ana...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.