You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DES: Kadrosuz öğretmenler mutsuz

DES: Kadrosuz öğretmenler mutsuz

Posting Freak
DES: Kadrosuz öğretmenler mutsuz
Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen açığını kapatmak için uygulamaya koyduğu "Sözleşmeli, ücretli, vekil Öğretmenlik" politikalarının sağlıklı sonuçlar vermediğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu önlem almaya davet eden Avcı, Ankara'da görev yapan ücretli, vekil ve sözleşmeli öğretmenlerden oluşan kalabalık bir grubun ek ders ücretleriyle ilgili yaşadıkları sorunlar başta olmak üzere çeşitli taleplerini dinlediği sendika genel merkezinde konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Avcı, "Öğretmenin kendisini devlete adaması gerekirken sözleşmelilik uygulamasıyla öğretmen, okulunu ve mesleğini benimseyemez duruma gelmiştir. Öğretmenlik mesleğinde; sözleşmelilik, vekillik, ücretlilik kavramı olamaz" şeklinde konuştu.
21 Aralık 2010
Cumhuriyet
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.