You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

’Defalarca şikayet dilekçesi vermiştik ama’

’Defalarca şikayet dilekçesi vermiştik ama’

Administrator
“Defalarca şikayet dilekçesi vermiştik ama…”
Vahşice katledilen Özgecan’ın Çağ Üniversitesi’ndeki arkadaşları üniversite servislerinin artırılması ve Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’ne bağlı minibüslerin denetlenmesi için defalarca şikayet dilekçesi verdiklerini ve imza kampanyası düzenlediklerini, ancak taleplerinin dikkate alınmadığını söyledi. Üniversiteliler, 18 Şubat Çarşamba günü büyük bir eyleme hazırlanıyor.

İleri Haber’de yer alan habere göre, Tarsus’ta vahşice katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın arkadaşları büyük eyleme hazırlanıyor. Aslan’ın okuduğu Çağ Üniversitesi’nde öğrenciler, 18 Şubat Çarşamba günü sabah saat 09.00’da Yaşar Bayboğan Kampüsü’nde buluşma ve D-400 Adana-Mersin otoyolunu trafiğe kapatma kararı aldı. Eyleme Mersin ve Adana’daki diğer üniversitelerden de öğrencilerin katılımı bekleniyor.

’DEFALARCA ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERMİŞTİK AMA’’

Konuyla ilgili İleri Haber’e bilgi veren Çağ Üniversitesi öğrencileri, katliamın yaşandığı minibüsün bağlı olduğu Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’ne defalarca şikayet dilekçesi verdiklerini, minibüs şoförlerinin kötü davranışları, insan hayatını tehlikeye atar şekilde araç kullanımı ve kayıt dışı bilet kesimi konusunda önlem alınmasını talep ettiklerini ancak herhangi bir geri dönüş alamadıklarını belirtti.

REKTÖRLÜK MİNİBÜSLERE MECBUR BIRAKTI

Üniversite servislerinin sadece sabah ve akşam iki sefer yaptığını, bu saatler dışında bu minibüslere binmek zorunda kaldıklarını aktaran öğrenciler, Rektörlük’e defalarca iletmelerine ve imza kampanyaları yapmalarına rağmen kendilerini minübüslerden kurtaracak bir önlem alınmadığını ve servis sayısının artırılmadığını dile getirdiler.

18 Şubat Çarşamba günü yapılacak eylemde hem Özgecan’ı anacaklarını hem de yaşananların tekrarlanmaması için talepleri karşılanana kadar D-400 karayolu trafiğe açmayacaklarını belirten öğrenciler, Rektörlük’ten servis sayısını artırmasını, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’nden de şoförlerin denetlenmesini talep ettiklerini söyledi.

odatv.com
[COLOR=#111111][FONT=verdana]
ALİ ÇOKTUR ŞAH-I MERDAN BULUNMAZ.

Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan...

MUSTAFA ŞEREF,
      KEMAL GURUR,
              ATATÜRK ONURDUR...

          Memleketim Yozgat Yemen'dir ilim
                    Horasan köyünden geliyor pirim
                  Kırklar binasında var oldu yerim
                  Sıfatı Zöhre Ana Ali'dir dilim.
                                                      Pir Zöhre Ana
Son Düzenleme: 17/02/2015, 18:34, Düzenleyen: SuLTann.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.