You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Darülaceze durağı yeniden açıldı

Darülaceze durağı yeniden açıldı

Posting Freak
Darülaceze durağı yeniden açıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu Perpa önünde daralma yaşandığı gerekçesiyle yaklaşık 2 hafta önce Talatpaşa Köprüsü ve metrobüs durağının bulunduğu kısımda geçici yaya üst geçidi projesini uygulamaya koydu.

Bu kapsamda, Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü'nün ayaklarının, yolu daraltması sebebiyle 3 şeride düşen yolun, 4 şeride çıkartılabilmesi için köprünün yıkılarak yeniden yapılacağı zamana kadar geçici yaya üst geçidi yapımına başlanmıştı. Geçici yaya üst geçidinin tamamlanmasıyla birlikte metrobüs yeniden Darülacize (Perpa) durağında durmaya başladı.


10 Aralık 2012
Kaynak : Cumhuriyet.com
Benim Siyasetim İnsan Sevgisidir.
Pir Zöhre Ana





Alevi Türküleri - Alevi Haber -Alevi Köyleri - Alevi Ünlüler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.