You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Cübbeni çıkar gel"

"Cübbeni çıkar gel"

Posting Freak
"Cübbeni çıkar gel"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın siyasete çok hevesli olduğunu ve iktidara can simidi uzatarak bunu ortaya koyduğunu iddia ederek, ''Cübbeni çıkar gel'' dedi.

Tekin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın açıklamalarına, yazılı bir açıklama ile cevap verdi.

Açıklamasında Kılıç'ın sözlerinin ''siyasete çok meraklı olduğunu ve yol almak istediğini bir kez daha ortaya koyduğunu'' ileri süren Tekin, ''Madem öyle kendisine sesleniyorum: Organize hukukun parçasısın, siyasete de çok heveslisin. Sürekli olarak iktidara can simidi uzatarak bunu ortaya koyuyorsun. Madem öyle cüppeni çıkar gel'' ifadelerini kullandı. (AA)
Benden evvel ben oldum
Beni bende ben buldum
Sahralara indim durdum
Bana Ali dediler

Merdan idim dirildim
Her bedene verildim
Kırk Kapı dört makamda
Öldüm öldüm dirildim.

Mürşit Zöhre Ana..
Member
"Cübbeni çıkar gel"
Cübbe mi ????

Bahsi gecen sahis hukuk fakültesi mezunu bile degil.

Ha made in özal etiketli kumastan,akp terzisi erdogan tarafindan dikilen cübbe kastediliyorsa onu ölürde cikarmaz.Ekmek ondan havuzlu villa ondan,lüks makam arabasida ondan..Cikarirmi hic kafayi yemedi daha odun kafa hasim..
La fetta illa Ali, la seyfe illa Zülfikar

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.