You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çocuğa dipçikli 23 Nisan dayağı

Çocuğa dipçikli 23 Nisan dayağı

Posting Freak
Çocuğa dipçikli 23 Nisan dayağı
HAKKARİ DHA
güncellenme zamanı 24.4.2009
[Resim: 53.jpeg]
Hakkâri’de çıkan olaylara müdahale eden polislerden biri, 14 yaşındaki Seyfi Turan’ı kafasına silah dipçiğiyle defalarca vurarak ağır yaraladı. Seyfi, hastanede tedavi altına alınırken, Hakkâri Valiliği olayın sorumlusu özel harekâtçı polisin açığa alındığını bildirdi

Hakkari’nin Bağlar Mahallesi’nde bir araya gelen grubun yolu trafiğe kapatması ve terör örgütü PKK lehine slogan atması üzerine polis müdahalede bulundu. Olaylar sırasında 14 yaşındaki Seyfi Turan, bir Özel Harekât Timi mensubunun silahının dipçiğiyle defalarca başına vurulması sonucu ağır yaralandı. Hakkari Valisi Muammer Türker’in, hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladığı özel harekâtçı polis açığa alındı.
DTP’ye yönelik operasyonları ve tutuklamaların protesto edildiği Hakkari’de dün olaylar çıktı. Bağlar Mahallesi’nde yola barikat kurarak lastik yakıp, trafiğe kapatan yaklaşık 50 kişiden oluşan 2 gruba, polis müdahale etti. Çevik Kuvvet ekipleri gözyaşartıcı bomba ve basınçlı su kullanarak grubu dağıtmaya çalıştı. Göstericiler de polise taş atarak karşılık verdi. Polisin müdahalesi ile göstericilerden 3’ü yaralandı, 4 kişi de gözaltına alındı.

Dipçik ve tekme
Yaralılardan 14 yaşındaki Seyfi Turan bir özel harekât polisinin müdahalesine maruz kaldı. Polis Turan’a hem elindeki tüfekle hem de tekmeyle vurdu. Ağır yaralanan Turan’ın yardımına gazeteciler koştu. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne sevkedilen Turan’ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Baba Mehmet Turan, “Kafası kırılmış. Oğlumun durumu iyi, ama çok dayak yemiş” dedi.
[Resim: 114ld.jpg]



Ben göremem daha uzun boyunu
Ahret derler kısaltamam yolunu
Bugün Sahı Merdan sarsın oglunu
Yetis Ya Üseyin baban gidiyo

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Pir Zöhre Ana Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.